Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Elektrische auto's 2 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Elon Musk komt met bijzonder restaurant voor Tesla-bezitters

Elon Musk heeft weer een geniale actie bedacht om Tesla onder de aandacht te krijgen. Dit keer gaat hij voor een bijzonder restaurant.

Elon Musk dropt op Twitter regelmatig zijn gedachtes. Vaak gaan deze over techniek of de toekomst van de ruimtevaart, maar soms komt er wel eens iets anders tussendoor. Dit keer een bijzonder idee voor tesla.

Tesla past veelgevraagde functie eindelijk toe in Autopilot

Elon Musk komt met een speciaal restaurant

Elon Musk gaat namelijk in de restaurantbusiness. Hij heeft plannen voor een jaren ’50 diner bij een Tesla oplaadstation. Al in 2018 hintte hij op de komst van een old-school drive-in, inclusief rolschaatsen en rockmuziek, maar nu lijkt het dan ook echt concreet te worden in Los Angeles.

Als we Electrek mogen geloven heeft het bedrijf van Elon Musk trademarks ingediend voor restaurants. Het Tesla-merk is nu ook ingevuld bij restaurant services, pop-up restaurant services, delf-service restaurant services en take-out restaurant services. Met al deze handelsmerken kan Musk dus nog gaan kiezen welke kant hij nu precies uitwil. Bij de registratie hoort het Tesla merk, logo en een gestylede naam van het bedrijf.

Tesla & Eat

Het idee is in ieder geval erg bijzonder te noemen. Met de nieuwe restaurants bij een oplaadstation, wordt je accu bijvullen een waar feestje. Het is natuurlijk compleet anders dan de bamischijf of gehaktstaaf bij een normaal tankstation.

We zijn dan ook zeer benieuwd wat er op het menu komt te staan voor het restaurant en of Tesla het concept verder wil uitrollen naar andere locaties. In eerdere tweets liet Musk ook weten dat bestellingen kunnen worden doorgegeven via een touchscreen en dat de klanten tijdens het wachten kunnen genieten van een highlight reel van de beste scènes uit de filmhistorie.

Overigens hoeven Tesla-gebruikers zich binnenkort niet te vervelen als ze ergens moeten wachten. De nieuwste auto’s van het bedrijf van Musk hebben een infotainmentsysteem wat maar weinig onderdoet voor een PlayStation 5.

Heb je liever toch een andere elektrische auto? Dan is een Mustang wellicht ook een optie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!