PlayStation Spring Sale: toffe games met korting

Games Jelle van Es 15 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

De laatste tijd zijn er heel wat toffe games verschenen. Zeker wanneer je in het bezit bent van een PlayStation 5 is het een feest. Maar al die releases zijn waarschijnlijk wel een aanslag op de portemonnee. Mocht je de laatste tijd wat titels gemist hebben, dan kun je nu alsnog je slag slaan.

Want Sony is begonnen met hun PlayStation Spring Sale. Op de digitale store is het zodoende mogelijk om te profiteren van mooie kortingen. Het complete overzicht vind je hier, maar wij lichten er graag een paar uit.

PlayStation Spring Sale

The Last of Us Part II voor de PlayStation 4

Eén van de betere games die je op de PlayStation 4 kan spelen is The Last of Us Part II. Het is een game die nog niet eens zo heel erg oud is en geldt als één van de laatste topgames die exclusief uitkwam op de PS4. De game neemt je mee naar een grootse wereld, waar jij als Ellie zint op wraak. Maar daarbij krijg je ook de andere kant van het verhaal te zien, waardoor de impact van de gemaakte keuzes hier en daar iets anders overkomt. Het is een game die je lang bij zal blijven. Zeker als je dat dus voor nog geen twee tientjes kan doen!

Scoor hem hier

The Last of Us Part II Beste PS4 Games fortnite warzone
The Last of Us Part II (Afbeelding: Naughty Dog)

Far Cry 6

Far Cry 6 is een game die ongeveer een half jaar uit is en na de release al een paar interessante uitbreidingen heeft gekregen. Mocht je nog geen kans hebben gehad om hem te halen, dan kun je nu profiteren van een korting van zo’n vijftig procent. Dat is ook een goed moment om een vriend of vriendin te overtuigen om de game in huis te halen, zodat je samen kunt gaan spelen. Ook in je eentje is de game overigens de moeite waard. De grote open wereld waarin je komt geeft je veel mogelijkheden en er is eigenlijk altijd wel iets te doen in de game. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Scoor hem hier

Far Cry 6
Far Cry 6 (Afbeelding: Ubisoft)

WWE 2K22

WWE 2K22 is één van de nieuwere game binnen deze PlayStation Spring Sale. De game is nog maar een paar weken oud en nu is hij al met een korting te scoren. De korting van 25 procent is niet heel erg hoog en je hebt het nadeel dat digitale games vaak duurder zijn. Toch is het mooi dat je nu de eerste goede aanbieding hebt te pakken. Zeker als je bedenkt dat dit eindelijk weer eens een goede WWE-game is. De review van de game lees je hier.

Scoor hem hier

WWE 2K22 (Afbeelding: 2K Games)

Call of Duty Vanguard

Far Cry 6 is niet de enige interessante shooter die je met een korting scoort. Ook Call of Duty Vanguard is voor een mooi bedrag op te pikken. De game heeft zich inmiddels al behoorlijk goed bewezen en de aankomende tijd komt er alleen maar meer mooie content aan. Zo begint over een week of twee alweer het derde seizoen van de game en daarna ben je ook nog maanden zeker van nieuwe uitbreidingen. Maar buiten de nieuwe content is er in de basis genoeg te doen. Zo heb je een verhaal om in te duiken en een uitgebreide zombiemodus. Wil je weten wat wij er van vinden? Lees dan hier onze review.

Scoor hem hier

Call of Duty: Vanguard Tweede wereldoorlog
Vanguard (Afbeelding: Activision)

Jurassic World Evolution 2

De laatste game die ik in dit overzicht mee wil nemen is Jurassic World Evolution 2. Dit is zo’n typische game die je wellicht over het hoofd hebt gezien, terwijl hij toch dik de moeite waard is. Net als in het eerste deel heb je de mogelijkheid om je eigen park te maken die je vult met de verschillende dino’s. De mogelijkheden daarbij zijn behoorlijk uitgebreid, waardoor je echt de mogelijkheid hebt om je droompark te maken.

Scoor hem hier

Jurassic World Evolution (Afbeelding: Microsoft)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen