Nieuwe Samsung Galaxy Buds mogelijk stuk duurder dan voorganger

Tech Jeroen Kraak 28 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Binnenkort laat Samsung, tijdens Galaxy Unpacked 2022, een aantal nieuwe producten zien. Waar we al een beetje kunnen raden welke producten dat zijn, is er in ieder geval al één zekerheid te vinden. De nieuwe Samsung Galaxy Buds komen eraan!

Tijdens Galaxy Unpacked toont het bedrijf verschillende nieuwe producten aan het grote publiek. Wat we precies te zien krijgen, wachten we nog even af. Natuurlijk gaan er wel verschillende geruchten rond. Zo lijkt het waarschijnlijk dat er een nieuwe opvouwbare telefoon wordt gepresenteerd. Ook zijn er verschillende andere geruchten zoals oordopjes.

Wachten op de Samsung Galaxy Buds 2 Pro

9to5Google meldt dat de nieuwe Samsung Galaxy Buds 2 Pro zullen uitkomen. Daar blijft het niet bij, want de site weet ook al precies te vermelden hoeveel deze gaan kosten. Zo zou de adviesprijs 229,99 dollar zijn. Dat is 30 dollar duurder dan de originele Galaxy Buds Pro en 80 dollar meer dan de Galaxy Buds 2.

Het is natuurlijk nog niet bekend hoe de Samsung Galaxy Buds 2 Pro eruit zullen zien, maar ook daarover zijn geruchten. Zo zou de fabrikant nu 24-bit audio aan de oordopjes toevoegen. Daarnaast ligt het ook in lijn der verwachting dat de earbuds een langere accuduur hebben en beschikken over 360-graden audio.

We mogen veel van de Samsung Galaxy Buds 2 Pro verwachten, al is het maar vanwege zijn voorganger. Vorig jaar testte Mark de oordopjes en hij was zeer positief. Volgens hem kwamen ze over het algemeen heerlijk uit de verf, maar waren er wel een paar schoonheidsfoutjes.

Samsung Galaxy Buds Pro
Een dopje in de poezelige vingertjes van Mark (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Veel concurrentie

Op het gebied van earbuds is er veel concurrentie. Zo komen morgen de Pixel Buds Pro van Google uit in een aantal landen en kwam Huawei al recent met de FreeBuds Pro 2. Alle drie de oordopjes bevinden zich ongeveer in dezelfde prijsklasse. En dan hebben we het nog geen eens over de al iets oudere AirPods Pro.

Huawei FreeBuds Pro 2: 6 redenen om ze (niet) te kopen

Uiteindelijk weten we pas op 10 augustus wat er van alle geruchten over de Samsung Galaxy Buds waar is. Dan houdt het bedrijf haar Unpacked-evenement.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen