Samsung kondigt nieuw Unpacked-evenement aan

Tech Wesley Akkerman 20 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung kondigt een nieuw Unpacked-evenement aan, dat gepland staat voor augustus 2022. De grote vraag is: wat kondigt het bedrijf aan tijdens de presentatie? Natuurlijk verschijnen er altijd geruchten over nieuwe smartphone, dus hebben we tenminste iets om over te speculeren.

Je kunt er ieder jaar de klok, ongeveer, op gelijkzetten: het Samsung Unpacked-evenement. Dat evenement vindt niet altijd op dezelfde datum plaats, maar wel rond dezelfde tijd: augustus. Tijdens de presentatie kondigt de onderneming enkele producten aan die later dit jaar in de winkels verschijnen, zoals smartphones.

Samsung Unpacked 2022

In de voorgaande jaren was dit altijd hét evenement waarop we kennismaakten met de nieuwe Galaxy Note-toestellen. Echter trok het bedrijf de stekker uit die smartphonelijn, maar niet zonder ons al vervangende series aan te bieden. Denk dan aan de Galaxy Z Flip- en Galaxy Z Fold-serie van Samsung.

AMOLED
Een AMOLED-beeldscherm op de Samsung Galaxy Z Fold 3. (Afbeelding: Samsung)

Of we dit jaar zowel een Galaxy Z Flip en Galaxy Z Fold op hetzelfde moment aangekondigd zien worden, is nog de vraag. Als we de geruchtmakers mogen geloven, dan zit die kans er dik in. Daarnaast werken ze ook nog aan een nieuwe smartwatch en kunnen we waarschijnlijk een nieuw setje oordoppen verwachten.

Waar en wanneer?

Dat klinkt leuk en aardig, maar waar kun je meekijken en hoe laat moet je klaar zitten? Uit het persbericht:

Tien augustus is precies over drie weken. Mocht je live willen meekrijgen wat Samsung later dit jaar lanceert, dan doe je er dus goed aan je woensdagmiddag op 10 augustus aanstaande vrij te houden. Wellicht is er een One More thing?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Samsung

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen