Prijzen Samsung Galaxy S22 en Tab S8 mogelijk al bekend

Uncategorized Jeroen Kraak 12 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy S22 wordt het nieuwe vlaggenschip van het merk. De prijs van de smartphone lijkt wellicht bekend.

De Samsung Galaxy S22 wordt waarschijnlijk net als haar voorgangers een van de populairste modellen. Het nieuwe vlaggenschip krijgt natuurlijk weer verschillende uitvoeringen zoals de S22+ en S22 Ultra. De grote vraag is natuurlijk wanneer de telefoon op de markt verschijnt, maar als de geruchten gaat dat niet heel lang meer duren.

Zoveel gaat de Samsung Galaxy S22 wellicht kosten

Natuurlijk is het vooral interessant hoeveel de nieuwe telefoon gaat kosten. De verschillende modellen hebben verschillende prijzen. Gelukkig heeft de doorgaans betrouwbare Twitter-gebruiker Chunvn8888 de prijzen gelekt. Volgens hem kost de Galaxy S22 in de Verenigde Staten 899 dollar. De Plus-versie gaat naar 1.099 dollar en voor de Ultra leg je 1.299 dollar.

De prijzen van de Samsung Galaxy S22 zijn natuurlijk in dollars en wellicht komt er ook nog belasting bovenop. Toch geeft het wel een redelijke indicatie. Het laat zien dat de telefoons ieder geval duurder worden dan hun voorgangers. Zo kosten de toestellen 100 dollar meer.

In november werden er ook al prijzen gelekt voor de Samsung Galaxy S22-modellen. Dat was al niet goed nieuws en de nieuwe prijzen zijn ook nog eens slechter.  Toen nog werden de volgende prijzen gelekt:

  • Galaxy S22 | $849
  • Galaxy S22+ | $1.049
  • Galaxy S22 Ultra | $1.299

Prijzen Galaxy Tab S8

Naast de prijzen van de Samsung Galaxy S22 deelt hij in het bericht ook de prijzen van de Tab S8. De normale versie komt op de markt onder de 850 dollar. De prijs van de S8+ ligt tussen de 900 en 1.000 dollar en de Ultra kun je aanschaffen vanaf 1.100 dollar. Dat ligt er natuurlijk aan of je bepaalde upgrades wil zoals meer schijfruimte en een mobiele verbinding.

Natuurlijk is de grote vraag wat de nieuwe modellen hebben te bieden. De Samsung Galaxy S22 Ultra wordt in ieder geval een soort Note. De telefoon krijgt een speciale houder voor de S-Pen. Bovendien lijkt de S22-serie afscheid te nemen van het gigantische camera-eiland. Esthetischer lijkt het dus wat beter te worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen