Resident Evil Village wordt op deze manier nog veel enger gemaakt

Games Jelle van Es 11 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Resident Evil Village is op zichzelf al een verdomd creepy game met genoeg nare momenten. Maar wanneer je de game op de pc bezit, dan is het mogelijk om de game nog net een tikke naarder te maken.

Want op de pc heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van mods, waardoor je Resident Evil Village nog net wat vreemder maakt. In die categorie is er nu een mod die je de mogelijkheid geeft om het gezicht van Chris Redfield te plaatsen op de baby van Ethan Winters. Scary!

Resident Evil Village-mod maakt de game nog enger

De mod voor Resident Evil Village is gemaakt door een gebruiker genaamd JTegh, die zijn mod via Nexusmods beschikbaar heeft gesteld. Het idee van de mod is redelijk simpel. Het gezicht van baby Rose wordt verwisseld met die van Chris Redfield. En dat is gewoon best wel creepy. Gelukkig is het de maker van de mod wel gelukt om het hoofd een tikkie kleiner te maken, zodat het ook wel past bij de baby. Maar dan nog, een baby met een baard, dat blijft iets naars om naar te kijken. De onderstaande afbeelding geeft wat dat betreft een goed beeld.

Resident Evil Village Mod
Chris Redfield als baby (Afbeelding: Nexusmod)

Gelukkig hoef je niet heel erg lang te gruwelen van deze Resident Evil Village-mod. Baby Rose zie je eigenlijk maar weinig in de game, dus na de openingsscene is de weirdheid min of meer voorbij. En dat is maar goed ook, want de rest van de game is op zichzelf al creepy genoeg. Mocht je op zoek zijn naar meer mods voor de game, dan is het goed om te weten dat de maker nog een paar andere mods klaar heeft staan. Zo kun je de dochters van Lady Dimitrescu een jurk uit Nier aan laten trekken. Gewoon, omdat het kan.

Toffe game

De game werd vorige week uitgebracht en is een heerlijke titel. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Resident Evil Village: nachtmerrie of een droomgame?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen