Samsung komt mogelijk met bijzonder model van Galaxy S22

Smartphones Jeroen Kraak 28 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

In februari gaat Samsung de Galaxy S22 serie naar alle waarschijnlijkheid presenteren. De Ultra krijgt een bijzonder model.

De Samsung Galaxy S-serie is een van de populairste lijnen van smartphones wereldwijd. Het is dan ook wachten totdat de S22 uitkomt. Als alles goed gaat is dat in februari 2022 het geval.  Natuurlijk hoort daar ook het Ultra-model bij. Het Koreaanse bedrijf komt daarbij met een extra model als we de geruchten moeten geloven.

De Samsung Galaxy S22 Ultra

De Galaxy S22 Ultra is de eerste telefoon in de S-serie die een speciale houder voor een S Pen heeft. Hiermee kunnen gebruikers die telefoon ook als een soort kleine tablet gebruiken. Het is daarmee eigenlijk de geestelijke opvolger van de Galaxy Note die Samsung niet meer uitbrengt.

Maar er komt nog een nieuwigheid naar de Samsung Galaxy S22 Ultra. Sammobile meldt dat er een model komt met een enorme opslag. Het gaat hierbij om 1 terrabyte. Met zoveel opslag heb je geen SD-kaart meer nodig en dat is handig, want die optie is er niet bij deze Ultra.

Veel geruchten over het nieuwe vlaggenschip

Het is een opmerkelijke stap voor Samsung maar geen unieke. De Samsung Galaxy S22 Ultra treedt hiermee in de voetsporen van de Galaxy S10+ in 2019. Deze kwam eveneens met een opslag van 1TB en 12GB aan RAM. Na die tijd was er geen model met zoveel opslag.

Natuurlijk zijn dit nog wel geruchten en dus is het vooral wachten op wat Samsung zelf laat zien. Er gaan ook verschillende andere nieuwtjes rond over het vlaggenschip van het Koreaanse merk. Zo is het mogelijk om met de Ultra video’s van 8K op te nemen en heeft de selfiecamera een 4K-resolutie. Het lijkt dus een ideale telefoon te zijn voor mensen die graag filmen en fotograveren. Met zulke hoge resoluties is die extra schijfruimte wel nodig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen