Slimme Samsung Crystal UHD-televisie voorzien van flinke korting bij Lidl

Deals Mark Hofman 30 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Wie Lidl voor ogen heeft zal niet direct denken aan dé plek waar jij je nieuwe televisie gaat kopen. Toch stunt de winkelketen deze week met een slimme Samsung Crystal UHD-televisie.

Dankzij deze aanbieding ben jij in de mogelijkheid om deze week nog te genieten van je favoriete Netflix, Videoland of YouTube-content in een 4K-resolutie.

Samsung Crystal UHD Smart TV

De kans dat jij in je zoektocht naar een nieuwe televisie Samsung regelmatig tegenkomt is groot. Het Zuid-Koreaanse bedrijf is al jaren actief in de markt en geniet in ons land behoorlijk van succes. De Crystal UHD-serie is daar een goed voorbeeld van.

Samsung Crystal UHD Lidl
(Afbeelding: Samsung)

Wat de Samsung Crystal UHD Smart TV zo bijzonder maakt is zijn Crystal Display. Het levert een gedetailleerde kleurweergave, rijke tinten en een hoge helderheid. Dankzij de Crystal Processor 4K ondersteunt de televisie HDR en geniet je dus van kristalheldere beelden.

Genoeg om al je favoriete content van streamingdiensten als Netflix, HBO Max en Videoland goed te bekijken.

Lidl stunt met heerlijke aanbieding

Klinkt goed, toch? De Samsung Crystal UHD Smart TV is vijf verschillende formaten te koop bij de Lidl. Hoe groter het formaat, hoe hoger de prijs. In dit geval houdt het overigens ook in dat de grootste versie van de televisie ook de meeste korting (41%) betekend. Het kleinste model wordt voorzien van 24% en de overige modellen van 23%.

Lidl hanteert deze week de volgende prijzen voor de Samsung Crystal UHD-televisies:

  • 43-inch | €399 (voorheen €529)
  • 50-inch | €479 (voorheen €629)
  • 55-inch | €559 (voorheen €559)
  • 65-inch | €749 (voorheen €1049)
  • 75-inch | €989 (voorheen €1679)

Voor meer informatie check je de website van Lidl!

Meer deals van Lidl, Action en meer!

Zoals ik aan het begin van dit artikel al zei verwachten de meeste mensen geen toffe tech bij de Lidl. Toch heeft de keten op wekelijkse basis een fantastisch aanbod. Eentje dat vaak gepaard gaat met een flinke lading korting.

11 handige en toffe gadgets die je deze week voor een prikkie scoort

Het is ook niet voor niets dat we Lidl, net als de Action en de Aldi, wekelijks goed in de gaten houden. Benieuwd naar alle deals? Check dan deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen