Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 8 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Samsung komt mogelijk met zijn dunste smartphone ooit gemaakt!

Samsung is druk bezig met de productie van de Galaxy S21, maar laat het daar uiteraard niet bij zitten. Het bedrijf zou, volgens 91mobiles, ook druk bezig zijn met de productie van zijn dunste smartphone tot nu toe.

Het gaat om de eerder besproken Samsung Galaxy F62. Vorige week leerden we dat het toestel voorzien is van een uiterst grote accu. Indrukwekkend, aangezien de smartphone dus ook nog eens ontzettend dun is.

Samsung Galaxy F62 mogelijk de dunste tot nu toe!

Volgens de bronnen van 91Mobiles is de Samsung Galaxy F62 inmiddels in de productie. Deze vind plaats in India en moet uiteindelijk de dunste smartphone opleveren die het Zuid-Koreaanse bedrijf ooit gemaakt heeft. Volgens de bronnen ligt de smartphone wat dat betreft ver onder de M51 en de F41 qua dikte. Gezien die eerste slechts 9,5mm dik is en de tweede 8,9mm is dat dus best indrukwekkend te noemen.

De Samsung Galaxy F62 ziet mogelijk in Q1 van 2021 het daglicht. Het zelfde kwartaal als waarin de nieuwe Galaxy S21 zal verschijnen. Een smartphone waar vandaag, helaas, slecht nieuws over verscheen.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Mystic Bronze (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Wat nog meer?

Officieel gezien is er nog niets bekend over de Samsung Galaxy F62, maar het toestel dook onlangs wel op via Geekbench. Daardoor zijn er al een aantal zaken bekend.

Zo is de smartphone mogelijk voorzien van een Exynos 9825 processor en draait hij op Android 11. De Samsung Galaxy F62 is daarnaast voorzien van 6GB aan werkgeheugen en beschikt over een groot AMOLED-beeldscherm. Hoe groot de batterij precies is lijkt op dit moment nog niet bekend te zijn, maar de capaciteit ligt ergens tussen de 6000mAh en 7000mAh.

Hou er rekening mee dat alle informatie op dit moment afkomstig is van geruchten en lekken. Neem het dus wel met een klein korreltje zout!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!