Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Gadgets 7 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy Buds Pro lekken uit: zo zien de nieuwe oordopjes eruit

De afgelopen dagen verschenen er een aantal afbeeldingen online waarop we vermoedelijk de Samsung Galaxy Buds Pro zien. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft niet gereageerd op de geruchten, maar waarschijnlijk worden de Pro-oordoppen samen met de Samsung Galaxy S21-lijn gepresenteerd.

De afgelopen dagen hebben verschillende nieuwswebsites afbeeldingen gepubliceerd van waarschijnlijk de Samsung Galaxy Buds Pro-oordoppen. Eerst verschenen ze in het paars, maar nu heeft internetlekker Evan Blass ook een zilverkleurige variant de wereld in geslingerd middels nieuwe afbeeldingen. Naast de oordoppen krijgen we ook de oplaadcase te zien. Die is eveneens zilverkleurig, maar ook een stuk minder glanzend. Dat is niet de enige informatie die nu al op straat ligt over de aankomende, maar vooralsnog onaangekondigd in-ear headphones. Samsung heeft de geruchten echter, of natuurlijk, nog niet bevestigd.

Dit weten we over de Samsung Galaxy Buds Pro

De verwachting is dat de nieuwe oordopjes aangekondigd worden wanneer Samsung de Galaxy S21 presenteert. Dat gebeurt mogelijk tijdens een Samsung Unpacked-evenement dat volgend jaar in januari moet plaatsvinden. De oordoppen worden naar verwachting voorzien van twee grote verbeteringen, namelijk active noise cancelling (net als de eerder gelanceerde Galaxy Buds Live) en een betere ambientmodus.

Daarnaast leeft de verwachting dat de Samsung Galaxy Buds Pro een betere vorm voor in je oor krijgen, waardoor geluidsisolatie van buitenaf sowieso beter moet zijn dan alle voorgaande oordoppen van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Het design wordt iets ovaler dan je wellicht gewend bent van de fabrikant, maar ook dit kan het draagcomfort ten goede komen. Waarschijnlijk gaan de oordoppen lijken op de Samsung Galaxy Buds+.

Samsung Galaxy Buds Pro
Samsung Galaxy Buds Pro (Afbeelding: Voice)
Samsung Galaxy Buds Pro
Het doosje van de Samsung Galaxy Buds Pro. (Afbeelding: Voice)

Samsung Unpacked

Een ambientmodus wordt gebruikt voor het doorlaten van omgevingsgeluiden. Dat kan in sommige situaties juist handig zijn, bijvoorbeeld wanneer je muziek luistert op de fiets. Het is niet duidelijk hoe de modus precies verbeterd wordt, maar het duurt niet lang voordat we daar achterkomen. Mocht het inderdaad kloppen dat we volgende maand al een Unpacked-evenement hebben, dan krijgen we dan waarschijnlijk alles te horen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Voice

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!