‘De Samsung Galaxy S21 krijgt binnenkort een aantal upgrades’

Smartphones Wesley Akkerman 8 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Ondanks het feit dat er druk gewerkt wordt aan nieuwe Samsung-smartphones, krijgt de Samsung Galaxy S21 toch nog wat liefde van de fabrikant, zo lijkt het nu. De telefoonserie is sinds januari 2021 verkrijgbaar. Maar dat betekent niet dat de toestellen een aantal maanden later minder relevant hoeven te worden, natuurlijk.

Sterker nog, het lijkt erop dat Samsung z’n best gaat doen om de serie relevant te houden. In elk geval totdat de Samsung Galaxy S22 om de hoek komt kijken. Zo heeft de Ultra-variant onlangs nog nieuwe kleurenopties gekregen. En uit de meest recente geruchten blijkt nu dat het niet bij die nieuwe kleuren blijft.

Samsung Galaxy S21 blijft voorlopig relevant

De Samsung Galaxy S21-serie krijgt naar verluidt nog een aantal nieuwe kleurenopties. Dat moet gebeuren nadat de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Samsung Galaxy Z Flip 3 gelanceerd zijn. Naar verluidt presenteert Samsung die toestellen op 11 augustus aanstaande, tijdens een nieuw Unpacked-evenement dat jaarlijks plaatsvindt.

Samsung Galaxy S21 ultra
Voorkant van beeldscherm (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Mogelijk hoeven we dus niet lang te wachten op die nieuwe kleuren. Dit is echter niet het enige onderdeel van de nieuwe geruchten. De Galaxy S21 mag mogelijk rekenen op nog wat upgrades onder de motorkap. De toestellen worden waarschijnlijk voorzien van extra werk- en opslaggeheugen, zo blijkt nu.

Galaxy S21 met upgrades

Het lijkt erop dat er een versie van de Samsung Galaxy S21 verschijnt met 12 GB aan werkgeheugen, in plaats van de 8 GB aan werkgeheugen die je er nu in aantreft. Wat nog niet duidelijk is, is hoeveel opslagruimte je erbij krijgt. Dat is dus nog informatie die op zich laat wachten; wellicht horen we er in augustus meer over.

Ondertussen is er ook nog het hardnekkige geruchten over de Galaxy S21 FE Edition. Dit moet een verbeterde versie van de Galaxy S21 worden. De FE staat in dit geval voor Fan Edition. En dit toestel zou Samsung willen gebruiken om het bestaan en het succes van de S21-serie te vieren met iedereen die dat wil.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

SamMobile

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen