Bijzondere Samsung Galaxy S22 Ultra kost je iets meer dan €6300

Smartphones Mark Hofman 23 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy S22 Ultra is een imposante smartphone. Niet alleen qua ontwerp en specificaties, maar ook zeker qua prijskaartje. Dat het alleen nog een heel stuk gekker kan laten de mensen van Caviar je met alle liefde zien.

Het bedrijf staat bekend om de absurde varianten waarin het producten aan consumenten zoals jij en ik aanbiedt. Denk aan een iPhone met een stukje maan, een T-Rex tand of een 18-karaats gouden PlayStation 5. Dit moet haast wel een feestje worden.

Samsung Galaxy S22 Ultra van €6310

Er was een tijd waarin een smartphone van meer dan €1000 een belachelijk iets leek. Eerlijk gezegd is het anno 2022 nog steeds belachelijk, maar zijn we meer bereidt om het bedrag ook daadwerkelijk neer te leggen. De Samsung Galaxy S22 Ultra van minimaal €1249 en maximaal €1649 zal dus gewoon weer goed verkopen. Al kan het nog een stuk wilder dan dat.

De mensen van Caviar hebben zich wederom uit zitten sloven en komen met een bijzondere Samsung Galaxy S22 Ultra aanzetten. Het gaat om het ‘Ocelet’-model dat voorzien is van een dubbel gouden (24-karaats) legering, zwart PVD-titanium en een volledig goud Caviar-logo.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Lekker modelletje, hoor (Afbeelding: Caviar)

De Samsung Galaxy S22 Ultra in kwestie is een bijzondere, want er zijn er ter wereld slechts 99 beschikbaar. Daar betaal je dan ook voor, want het model met 128GB aan opslagcapaciteit kost je €6310. Je kunt dit logischerwijs ook uitbreiden naar 256GB (€6590) en 512GB (€6950).

Meer bijzondere modellen

Het kan zijn dat je de Samsung Galaxy S22 Ultra Ocelot net iets te duur vindt. Wat dat betreft is het goed om te weten dat er ook alternatieven zijn. Zo tik je de Bird of Prey op de kop voor €6110, de Victory  voor €5970 en de Titanium voor €5770.

Persoonlijk vind ik de Great Gatsby, een variant dat je minimaal €6180 kost, de mooiste van het stel. Naast de (24k) gouden legering is het toestel ook voorzien van een Black Phantom afwerking met een drie dimensionaal ontwerp. Bijzonder strak, als je het mij vraagt.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Is toch een feestje? (Afbeelding: Caviar)

Meer weten? Check de website van Caviar via deze link.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen