Je Samsung Galaxy S22 Ultra werkt dankzij deze update een heel stuk beter

Smartphones Mark Hofman 20 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy S22 Ultra heeft een nieuwe update gekregen. Dat is op zichzelf geen grote prestatie, mocht het niet zo zijn dat dit een van de beste updates tot nu toe is. De populaire smartphone knapt er, op z’n zachts gezegd, aardig van op.

Alles lijkt er naar te wijzen dat Samsung alles op alles zet om de, helaas velen, fouten van de huidige vlaggenschipserie te fixen. Een grote update is het niet, maar het vergroot de gebruiksvriendelijkheid enorm.

Samsung Galaxy S22 Ultra krijgt nieuwe update

De Europese versie van de Samsung Galaxy S22 Ultra is er aardig op vooruit gegaan. Dat doet Samsung overigens niet door een hele lading nieuwe functionaliteiten los te laten, maar simpelweg een aantal kleine verbeteringen door te voeren. Denk hierbij aan prestatieverbeteringen voor animaties, scrollen en het oplossen van een aantal fouten binnen de camera-app.

Het grootste voordeel dat de nieuwe update met zich meebrengt is te vinden op het gebied van accuduur. Sommige consumenten met een Samsung Galaxy S22 Ultra hadden helaas te maken met een vervelend probleem, waardoor de batterij snel leegliep. De nieuwe update maakt daar niet alleen een einde aan, maar fixt ook direct de algehele accuduur. Verschillende Europese consumenten met de Exynos-variant zeggen langer met een volledige lading te doen.

Samsung Galaxy S22 Ultra
Veel stof onder het camerasysteem (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Zoals gewoonlijk doe je er goed aan om heel even te wachten met het installeren van de update. Er kunnen komende tijd nog een aantal fouten opduiken die op dit moment nog niet gevonden zijn. Al kunnen we wel stellen dat de update, die ervoor zorgt dat je Samsung Galaxy S22 Ultra niet meer leegloopt door de WiFi-verbinding, bijna een no brainer te noemen is.

Het plaatje is helemaal compleet

Op een paar fouten na is de Samsung Galaxy S22 Ultra zonder twijfel een heerlijke smartphone te noemen. Onlangs ging ik een tijd aan de slag met de smartphone voor mijn review. Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik daarna enige moeite had om het toestel weer los te laten voor andere recensies.

Samsung Galaxy S22 Ultra: het plaatje is helemaal compleet

Ben je benieuwd wat ik precies van de smartphone vind? Check dan zeker even de review die ik erover schreef via de bovenstaande link.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen