Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 26 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De Samsung-tablet die je nu flink goedkoper is bij Mediamarkt

Jouw vrienden van WANT struinen dagelijks het internet af op zoek naar de beste deals voor je. Vandaag een Samsung Galaxy Tab 7 FE die voordeliger is bij Mediamarkt.

In de huidige maatschappij heb je natuurlijk twee teams: team laptop en team tablet. Het wordt nu makkelijker om je bij die laatste aan te sluiten door Mediamarkt. De winkel heeft nu een Samsung Galaxy Tab S7 met flinke korting.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE is voordeliger

De Samsung Galaxy Tab S7 is al een tijdje op de markt, maar dat die nog steeds flink wordt verkocht is logisch. Het is een prima apparaat voor mensen die een goede tablet willen die zeker niet traag is, maar niet alle poespas wil van de topmodellen.

Wat meteen opvalt aan de Samsung Galaxy Tab S7 is het grote scherm van 12.4-inch. Hiermee zie je jouw favoriete film en serie op een groot beeld. Daarnaast laad je ‘m ook nog eens binnen 90 minuten volledig op.

Leuk natuurlijk dat goede scherm, maar je bent natuurlijk ook benieuwd wat er onder de motorkap ligt van deze Samsung Galaxy Tab S7 FE. Dat is de krachtige Qualcomm Adreno 619-porcessor. Daarnaast krijg je er ook 4GB werkgeheugen en 64 GB aan opslag bij.

Dat zorgt er allemaal voor dat de tablet soepel presteert en snelle laadtijden heeft. Jouw apps starten dan ook snel op en je kunt fijn multitasken. Met de camera’s aan de voor en achterkant maak je gemakkelijk Full HD-video’s. Tevens is de mogelijkheid om je scherm te openen door gezichtsherkenning.

Samsung Galaxy S7 FE
De Samsung-tablet. (Afbeelding: Samsung)

Nu goedkoper

Bij de Samsung Galaxy Tab S7 FE krijg je ook gratis een stylus meegeleverd. Zo gebruik je de tablet ook makkelijk om tekenen, foto’s te bewerken of notities te maken.

Normaalgesproken kost de Samsung Galaxy Tab S7 FE 589 euro, maar nu is de tablet voordeliger bij Mediamarkt. Je betaalt nu 477 euro voor het apparaat.

Iconische LEGO Batmobile uit The Dark Knight nu nog goedkoper

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!