Samsung geeft hun Galaxy Tab S7-serie een flinke en kleurrijke upgrade

Tablets, Laptops & Computers Wesley Akkerman 8 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy Tab S7-serie gaat er een nieuwe kleur bij krijgen. Ook komt er een versie uit met behoorlijk wat opslagruimte aan boord. Aanvankelijk kwam de tablet uit in drie kleuren, namelijk Mystic Bronze, Mystic Black en Mystic Silver. Maar daar komt nu de duisyere Phantom Navy-optie bij.

Zowel de Samsung Galaxy Tab S7 als Tab S7+ zijn verkrijgbaar in de Phantom Navy kleur, maar vooralsnog alleen in Duitsland. Maar er staat je weinig in de weg het apparaat gewoon eens uit Duitsland te halen, aangezien je de taal van de tablet gewoon op Nederlands kunt zetten.

Samsung komt met nieuwe versies van de Galaxy Tab S7

Daarnaast komt er nog een speciale uitvoering van de Galaxy Tab S7+ met alleen wifi aan boord. Die versie van de tablet beschikt over 512 GB aan interne opslagruimte. Op moment van schrijven is niet duidelijk of deze tabletvarianten ook naar Nederland komen. Samsung kan dergelijk nieuws natuurlijk op een later moment nog naar buiten brengen.

Op dit moment zijn de Samsung Galaxy Tab S7-modellen de meest krachtige Android-tablets. Dat komt niet alleen door de interne specificaties, dat komt ook doordat de tabletmarkt als geheel behoorlijk gestagneerd is. Er komen weinig (Android-)tablets uit en als er al nieuwe aangekondigd worden, dan zijn ze vaak goedkoper en minder krachtig.

Tablets met behoorlijke specs

Beide tablets beschikken over een scherm met een hoge verversingssnelheid, een frontcamera van acht megapixel, een dubbele camera van dertien en vijf megapixel achterop, 6 tot 8 GB aan werkgeheugen en 128 tot 256 GB aan interne opslagruimte. Ook is er ruimte voor een micro-sd-kaart.

De Samsung Galaxy Tab S7 heeft een 11 inch lcd-scherm, terwijl de Tab S7+ beschikt over een super amoled-display van 12,4 inch. Ook heeft het kleinere model een accu met een vermogen van 8.000 mAh, terwijl het grote model er eentje heeft van 10,090 mAh. Android 11 wordt momenteel uitgerold naar de systemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Twitter

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen