Dit is de Super Bowl-trailer van The Falcon and the Winter Soldier

Films & Series Jeroen Kraak 8 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

The Falcon and the Winter Soldier is een van de grote series dit jaar op Disney+. Tijdens de reclame van de Super Bowl liet Disney een voorproefje zien.

Op dit moment genieten we nog van de serie WandaVision op Disney+. Het is de eerste Marvel-serie die speciaal is gemaakt voor het streamingplatform van het bedrijf van Mickey Mouse. Toch hoeven we niet lang te wachten op de tweede titel. The Falcon and the Winter Soldier komt op 19 maart naar de streamingdienst. Tijdens de Super Bowl liet Disney al een voorproefje zien.

The Falcon and the Winter Soldier tijdens de Super Bowl

Tijdens de Super Bowl kijken miljoenen Amerikanen. Het is dan ook een ideaal moment om reclame te maken. Toch is dat niet goedkoop, aangezien 30 seconde zendtijd 5,5 miljoen dollar kost. Dat heeft Disney+ er niet van doen weerhouden om reclame te maken. We krijgen een uitgebreid beeld van The Falcon and the Winter Soldier.

De nieuwe Marvel-serie speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers Endgame. Daarin hebben we kunnen zien hoe Steve Rogers afscheid nam van zijn schild en zo geen Captain America is. Hij wil graag een simpeler leven leiden. Hij gaf het schild aan Sam Wilson die The Falcon is.

Een Spectaculaire trailer

In de trailer zien we hoe de helden worden ondervraagd op iets wat een cel lijkt. “Mr. Barnes, waarom ergert u zich aan Sam? Ondertussen zien we beelden hoe de helden uit een vliegtuig springen. De trailer zit boordevol actie zoals we gewend zijn van een echte Marvel-serie. Het laat dus een compleet andere indruk achter dan WandaVision. The Falcon and the Wintersoldier belooft dan ook een serie te zijn met een hoop spektakel. Wellicht had dit dan ook de eerste Marvel-serie op Disney+ moeten zijn.

The Falcon and the Winter Soldier is meerdere keren uitgesteld door Disney en voorafgaand aan de trailer moesten de fans het slechts doen met een 30 seconden durende teaser. Het wachten lijkt nu in ieder geval beloond te worden. We zijn dan ook erg benieuwd hoe de gebeurtenissen in het MCU Phase 4 verdergaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen