Samsung Galaxy-telefoon nu voor minder dan 125 euro op de kop te tikken

Deals Mark Hofman 28 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Wie binnenkort een nieuwe Samsung Galaxy-telefoon nodig heeft, die hoeft niet lang meer te zoeken. Zeker niet als diegene het liefst zo min mogelijk geld uitgeeft aan een smartphone. Bol stunt met een heerlijke deal!

Bol is niet alleen dé webwinkel van Nederland, maar heeft doorgaans ook heerlijke aanbiedingen. Als consument kun je regelmatig van korting profiteren en producten als een Samsung Galaxy-telefoon voor een prikkie in huis halen. Alleen maar winst, als je het ons vraagt.

Samsung Galaxy-telefoon voor prikkie bij Bol

Deze week slingert Bol een hoop toffe producten in de aanbieding. De webwinkel waarschuwt echter wel dat je er snel bij moet zijn, want zodra producten op zijn is het klaar met de gein. Wat dat betreft zit jij op zaterdagochtend met deze Samsung Galaxy-deal ontzettend goed.

Zeker wanneer je een smartphone prefereert waar je niet al te veel geld aan uit hoeft te geven. De Samsung Galaxy A04s is wat dat betreft een uitstekend voorbeeld, als je het ons vraagt. We werpen kleine blik op de specificaties:

Onderdeel Wat?
Beeldscherm 6.5-inch LCD-beeldscherm (1600 x 720)
Batterij 5000mAh (met AI-powermanagement)
Werkgeheugen 3GB RAM
Opslagcapaciteit 32GB opslag
Camerasysteem Triple-camerasysteem (50-megapixel)
Selfiecamera 5-megapixel
Software Android 12

Samsung doet geen hele indrukwekkende dingen met deze Android-telefoon. Hoeft ook niet, want voor het geld dat je lapt, krijg een prima toestel mee naar huis.

Dankzij de huidige aanbieding betaal je op dit moment slechts 123 euro voor 32GB-model.

Samsung Galaxy, Bol, goedkoop
(Afbeelding: Samsung)

Aldi, Lidl, Action en Kruidvat stunten ook

Bol is zeker niet de enige winkel die deze week stunt. Grote ketens als Aldi, Lidl, Action en Kruidvat hebben ook in week 4 van 2023 genoeg toffe gadgets in de aanbieding. Iets dat we bij WANT nauwlettend in de gaten hebben gehouden.

We hebben afgelopen dinsdag niet alleen de vijf tofste aanbiedingen in een lijstje gezet, maar kwamen afgelopen vrijdag ook nog met een opvolger. Vervolgens kwamen we een apart Google Chromecast-alternatief tegen en zagen we een Philips Hue-achtige lamp voor minder dan 5 euro.

Al onze deals in de gaten houden? Check dan zeker even deze pagina op onze website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen