Galaxy Unpacked 2022: zo kijk je naar de onthulling van de nieuwe Fold

Smartphones Jeroen Kraak 10 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is weer tijd voor Samsung Galaxy Unpacked. In deze versie kun je veel nieuwe producten verwachten, zoals de Fold en Flip. Zo kijk je live mee.

Twee keer per jaar komt Samsung met een heuse Galaxy Unpacked. In het begin van het jaar staat de S-lijn centraal, terwijl het in de zomer eerst altijd de Note was. Tegenwoordig is die er niet meer en dus is dit evenement gereserveerd voor de opvouwbare toestellen van het Koreaanse bedrijf. Je gaat dus naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe Z Fold en Z Flip zien.

Zo volg je Samsung Galaxy Unpacked live

Hoewel wij jou over alle nieuwe gadgets informeren, wil jij natuurlijk alles live zien. Dat kan gelukkig gewoon. Een van de makkelijkste manieren hiervoor is het YouTube-kanaal van Samsung. Wij gaan het jouw niet al te moeilijk maken en zetten hieronder voor jou de livestream neer, zodat je helemaal niets hoeft te missen.

Samsung Galaxy Unpacked begint op 10 augustus om 15:00 uur. Kun je er niet live bijzijn, maar wil je toch graag de presentatie terugzien? Dat is geen probleem. Samsung plaatst later op de dag een on-demand-video.

Dit kun je verwachten

Hoewel Samsung angstvallig de kaken stijf op elkaar houdt, hebben we door het geruchtencircuit al best een goed idee van wat we tijdens de presentaties precies kunnen verwachten. De grootste aankondigingen zullen waarschijnlijk de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 zijn, zoals we al zien op de schermafbeelding van Samsung.

Volgens hetzelfde medium kunnen we ook nieuwe smartwatches van het bedrijf verwachten. De naam echt niet echt verrassend genoemd worden. Het zou gaan om de Galaxy Watch 5 en Galaxy Watch 5 Pro.

9to5Google meldde eerder al dat er ook nieuwe Galaxy Buds Pro 2 worden gepresenteerd tijdens Galaxy Unpacked. Die site wist zelfs al de prijs te vermelden. Of het echt klopt zien we dus rond een uurtje of drie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen