De kleurenopties waarin jij je nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 4 kunt bestellen

Tech Wesley Akkerman 27 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Er zijn renders gelekt van de Samsung Galaxy Z Flip 4, waarop we kunnen zien in welke kleuren de langverwachte smartphone straks te koop is. Met de Galaxy Z Flip-serie wil het Zuid-Koreaanse bedrijf de stijl van de eigenaar bedienen. Dat zagen we bij de voorgaande toestellen, maar zien we dus nu ook bij de aankomende modellen.

Onthoud dat de onderstaande afbeelding een gelekte persrender is. Het kan altijd zijn dat iemand zo’n render zelf in elkaar flanst en daarmee wat internetkudo’s probeert te verdienen. Maar de kans is ook aanwezig dat dit daadwerkelijk de aankomende kleurenopties zijn voor de Samsung Galaxy Z Flip 4.

Kleurenopties Samsung Galaxy Z Flip 4

De onderstaande afbeelding is afkomstig van Steve Hemmerstoffer, die online beter bekend staat als @OnLeaks. Dit is een prominente en doorgaans betrouwbare informatielekker binnen de techindustrie, die wat scoops op zijn naam heeft staan. Dat is eveneens een reden om te denken dat dit gerucht klopt.

Samsung Galaxy Z Flip 4
De kleurtjes van de Samsung Galaxy Z Flip 4 (Afbeelding: OnLeaks)

Daarnaast spelen de kleuren an sich ook een rol. Die komen namelijk deels overeen met wat Samsung al aanbiedt of nog gaat aanbieden. De Flip-lijn is bovendien de de smartphonelijn waarbij stijl en presentatie ontzettend belangrijk is. Kleuren spelen een belangrijke rol, omdat ze bij de look van een persoon moeten passen.

De vier kleuren

De vier kleuren die we tegenkomen voor de Samsung Galaxy Z Flip 4 zijn Graphite, Pink Gold, Bora Purple en Blue. De blauwe kleur vist een beetje achter het net als het om een coole kleurnaam gaat, maar we moeten het er maar mee doen. Gelukkig is de kleur zelf niet zo standaard en zelfs een beetje zacht te noemen.

Verder is het zo dat deze opties niet ontzettend afwijken van het huidige aanbod. Dit ligt dus allemaal in de lijn der verwachting. Over verwachtingen gesproken: het eerstvolgende Samsung-evenement staat gepland voor 10 augustus. Dan krijgen we ongetwijfeld meer te zien van en te horen over deze opvouwbare smartphones.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Giznext

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen