Samsung Galaxy Watch 4 4G nu te koop in Nederland

Gadgets Jeroen Kraak 27 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy Watch 4 is natuurlijk al een tijdje verkrijgbaar in Nederland. Nu kun je ook het model met 4G hier kopen.

Een smartwatch is een ideaal gadget om te dragen. Je kunt er simpel mee betalen en bovendien houdt het je gezondheid in de gaten. Toch werkt het net allemaal wat minder zonder telefoon. Gelukkig heeft de Samsung met de Galaxy Watch 4 nu ook een variant die dat probleem niet meer kent.

Een smartwatch met 4G-ondersteuning

Smartwatches met een internetverbinding zijn natuurlijk niet nieuw. Zo hebben we al verschillende varianten van de Apple Watch. Nu kunnen ook Samsung-gebruikers hun hart ophalen met de Galaxy Watch 4. De variant die LTE, oftewel 4G ondersteunt, komt nu eindelijk naar Nederland toe.

Je vraagt je misschien af wat je moet met een smartwatch die 4G ondersteunt. Toch kan het zeker handig zijn, vooral als je jouw telefoon niet meeneemt. Normaal gaat de internetverbinding van een smartwatch via een mobiele telefoon waarbij de wearable via bluetooth mee is verbonden. Als je bijvoorbeeld gaat sporten zit je soms niet te wachten om je telefoon mee te nemen. Dat hoeft niet meer met de Samsung Galaxy Watch 4 4G. Zo kun je gewoon je muziek streamen en bellen zonder je telefoon.

Samsung Galaxy Watch 4
De Watch 4 (Afbeelding: Samsung)

De Samsung Galaxy Watch 4 in Nederland

Galaxy Club meldt nu dat T-Mobile in ons land als eerste de Watch 4 en Watch 4 Classic aanbiedt. De techniek die het daarvoor gebruikt is multisim. Hierbij maakt de wearable gebruik van hetzelfde abonnement als die van je mobiele telefoon. Zo hoef je dus geen apart abonnement aan te schaffen. Wel betaal je voor multisim 5 euro extra.

Voor De Samsung Galaxy Watch 4 met 4G ondersteuning betaal je bij T-Mobile 192 euro. Voor de Watch 4 Classic is dat 240 euro.

Het is natuurlijk wel een gevalletje beter laat dan nooit, aangezien de Samsung Galaxy Watch 4 al bijna een jaar op de markt is. De 5 lijkt er dan ook bijna aan te komen. Het is te hopen dat de internetondersteuning bij dat model er al vanaf het begin is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen