Samsung komt met ideale telefoon voor Star Wars en Marvel fans

Smartphones Jeroen Kraak 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Ben je fan van Star Wars of Marvel en heb je een nieuwe telefoon nodig? Dan heeft Samsung wellicht iets leuks voor je.

Marvel en Star Wars zijn twee van de grootste filmfranchises ooit. Ze zijn dan ook allebei in handen van Disney. Samsung wil daar nu gretig op inspelen en heeft een deal gemaakt met de filmstudio. Het komt nu met The Galaxy Z Flip 3 in een speciale Marvel en Star Wars editie.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Marvel en Star Wars editie

Toch is er wel een maar op het moment van schrijven. De twee speciale edities zijn op dit moment alleen nog verkrijgbaar in Singapore. De edities zijn alleen via Shopee te krijgen en daarop kosten de edities 1552 Singaporese dollar, maar zijn inmiddels al afgeprijsd naar 1.298 dollar. Omgerekend is dat 839 euro. Dat is dus een stuk goedkoper dan dat de reguliere versie in Nederland kost.

Natuurlijk vraag je jezelf vast af wat de speciale edities inhouden. Natuurlijk hoort bij de set een Samsung Galaxy Z Flip 3. Deze heeft een geheugen van 128 GB. Daarnaast krijg je ook een siliconen  Wars hoesje en een een speciaal Marvel of Star Wars keycord. Daarnaast zit er bij deze editie ook een speciale power bank, waardoor je nooit zonder batterij komt te zetten. De editie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een levertijd van twee weken.

De grote vraag is natuurlijk of eenzelfde soort Samsung Galaxy Z Flip 3-editie ook in Nederland zal verschijnen. Mocht dat gebeuren dan informeren we je natuurlijk meteen.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Marvel editie
De Marvel-editie. (Afbeelding: Shopee)

Dit vinden wij van de telefoon

Eerder hebben wij de Samsung Galaxy Z Flip 3 al mogen uitproberen. Onze collega Mark schreef er een uitgebreide review over en gaf het toestel een 9. Hij is vooral onder de indruk van de prestaties, accuduur en het ontwerp van de telefoon. De gehele review van de telefoon vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen