Jeroen Kraak
Jeroen Kraak | LinkedIn Home 12 mei 2021

Samsung presenteert nieuwe Bespoke-producten voor in huis

Samsung laat tijdens haar Bespoke Home-presentatie nieuwe producten zien voor in huis. Wij zetten het voor je op een rij.

Samsung maakt natuurlijk veel dan alleen televisies en Galaxy smartphones en tablets. En elektronicaconcern ontwikkelt ook apparaten voor in je huis. In een nieuwe video laat het Koreaanse bedrijf zien wat we allemaal kunnen verwachten om ons leven net weer een beetje makkelijker te maken.

Smart Home: 5 redenen om een beveiligingscamera te kopen

Samsung in de keuken

Wellicht heb je een Samsung-product in je keuken ook een product van de Koreaanse gigant staan. Heb je dat nog niet? Dan komt het nu met een aantal interessante apparaten.

Samsung heeft een zogenaamde Exclusive Collection gemaakt van haar apparaten. Naast dat ze goed werken, is er vooral op het design gelet. Hierbij werkt het bedrijf samen met een aantal kunstenaars voor bijzondere ontwerpen op bijvoorbeeld koelkasten. Zo hebben onder andere Thibaud Hérem en Andy Rementer een kunstwerk gemaakt op een koelkast.

Ook brengt het een aantal bijzonder kleurrijke koelkasten en diepvriezers naar Europa. Ze komt er een 1-deurs koelfriescombinatie naar ons continent waarbij er ook een variant is die net wat smaller is. Daarnaast is er ook een Bottom Mount Freezer die verkrijgbaar is in de hoogtes 1,8 en 2 meter. Zoals je in de video zien hebben klanten in de Verenigde Staten nog meer keuze. Naast de nieuwe koelkasten presenteert Samsung ook haar Bespoke Water Purifier en Bespoke Cube Refrigerator.

Producten voor in je huis

Maar er is meer dan alleen keukenapparatuur. Samsung presenteerde tijdens het evenement ook de nieuwe Bespoke-stofzuiger, -luchtreiniger, schoenenkast en Airdresser. Met die twee laatste apparaten blijft je kleding lekker fris in de kast. In een persbericht kondigt het tevens een nieuwe robotstofzuiger aan.

Samsung Bespoke
Een aantal Bespoke-producten voor in huis. (Afbeelding: Samsung)

Meer aandacht voor het milieu

Tijdens de video zegt Samsung ook oog te hebben voor het milieu. Daarom zijn de panelen voor de koel- en vrieskasten vervangbaar, zodat wanneer iets kapotgaat het makkelijk op te lossen is. Daarnaast presenteert het dat de nieuwe wasmachines gebruik zullen maken van Ecobubble, AI en QuickDrive, wat dus energiezuiniger is. Ook gaat het bedrijf gebruikmaken van gerecycled plastic.

Reageer op artikel:
Samsung presenteert nieuwe Bespoke-producten voor in huis
Sluiten