Samsung brengt twee imposante smartphones eerder uit dan verwacht

Smartphones Mark Hofman 12 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Samsung heeft tot op heden een aantal interessante smartphones op de markt gebracht, maar is nog zeker niet klaar met 2021. Er verschijnen zo goed als zeker nog minstens twee uiterst imposante toestellen waar we minder lang op hoeven te wachten dan we in eerste instantie dachten.

De Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 2 verschijnen allebei op de markt dit jaar, maar dus eerder dan voorgaande berichtgeving ons deed denken. En niet zo’n beetje ook overigens!

Samsung brengt imposante vlaggenschepen eerder dan verwacht

Samsung maakte eerder dit jaar al bekend dat de Galaxy Note-serie het in 2021 af laat weten. Teleurstellend voor sommigen, maar dat wil zeker niet zeggen dat we niets meer hoeven te verwachten dit jaar. De verwachting is namelijk dat de Galaxy Z Fold 2 en Galaxy Z Flip 2 gewoon op ons staan te wachten. Al lijken de plannen met betrekking tot eerdere berichtgeving dus wel aanzienlijk veranderd te zijn.

Het leek er namelijk sterk op dat Samsung beide toestellen pas in augustus of september het daglicht zouden zien. Normaal gesproken een logische keuze met het feit dat de Galaxy Note-lancering daar nog voor zit. Maar gezien dat dit jaar niet het geval is komt het Zuid-Koreaanse bedrijf met een alternatief en zien we de opvouwbare/opklapbare smartphones al begin deze zomer verschijnen. Samsung heeft de lancering, volgens betrouwbare bronnen, nu gepland voor juli 2021.

Samsung Galaxy Note: slecht nieuws voor 2021 (maar…)

De kans dat Samsung beide smartphones tegelijkertijd onthult is overigens erg groot. Eerder werd er al verwacht dat de nieuwe Flip 2 tegelijkertijd met de Galaxy S21 het daglicht zou zien, maar daar was het bedrijf uiteindelijk op tegen. Gezien het ontbreken van een vlaggenschip in juli is de kans dus groot dat we beide toestellen zien. De onthulling zal, als het evenement daadwerkelijk in juli plaatsvindt, wederom digitaal zijn.

Galaxy Z Fold 3: het grootste probleem gefixt?

De Samsung Galaxy Z Fold 3 hoeft, ten opzichte van zijn voorganger uit 2020, eigenlijk maar één ding goed te doen voor het grote succes. De Galaxy Z Fold 2 was namelijk alles behalve een prototype te noemen en kon, wat ons betreft, gezien worden als volwaardige smartphone. Het enige probleem was het feit dat deze, door zijn gigantische prijskaartje, alles behalve toegankelijk genoemd kon worden.

Benieuwd naar al onze video’s? Check dan ook zeker even ons YouTube-kanaal!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

SamMobile

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen