Gotta Call ‘Em all: Samsung werkt aan een Pokémon-smartphone

Smartphones Wesley Akkerman 20 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben je in de markt voor een opvouwbare smartphone als fan van Pokémon? Dan hebben we goed nieuws: Samsung lijkt daar aan te werken. Op de Koreaanse website van de telefoonfabrikant staat namelijk een timer die aftelt naar maandag 25 april. Mogelijk onthult het bedrijf dan de speciale Pokémon-smartphone.

Ons Koreaans is wat roestig, maar gelukkig kunnen we leunen op Google Translate. Maar ook zonder hulp van vertaalmachines kun je achterhalen dat Samsung aanstaande maandag een speciale Pokémon-editie van de Galaxy Z Flip 3 presenteert. Hier kun je de secondes, minuten, uren en dagen langzaam zien aftikken.

Pokémon-editie van Samsung-smartphone

Op de afbeeldingen in dit bericht kun je zien dat Samsung waarschijnlijk ook wat accessoires levert. Zo valt onder meer het zakje op, dat vormgegeven is als een Pokédex. En dat terwijl de telefoon zelf dat niet is — terwijl het design van een opvouwbare smartphone zich daar nou net perfect voor leent. Zal wel aan ons liggen.

Samsung website
De Koreaanse website van Samsung (Afbeelding: Samsung, bewerking: Wesley Akkerman)

Verder lijkt het erop dat het pakket allerlei hoesjes krijgt, die voorzien zijn van Pikachu. Op de afbeelding is ook een doosje te zien met daarop een Pokéball; mogelijk is dit een soort PopSocket. Met die dingen achterop je smartphone kun je het apparaat veel stabieler vasthouden; hij glijdt dan niet meer zomaar uit je handen.

Smartphone met allerlei extra’s

Daarnaast zien we nog een sleutelhanger van de staart van Pikachu. Links zien we verschillende, gekleurde kaartjes liggen. Mogelijk zijn dit achtergronden of thema’s voor de Samsung-smartphone, maar het kunnen ook zomaar verzamelkaarten zijn. Want dat is iets wat de franchise nog echt mist: verzamelkaartjes.

Wat de telefoon precies aanbiedt, horen we dus waarschijnlijk aanstaande maandag in de loop van de dag. Hopelijk horen we dan ook wat de Galaxy Z Flip 3 kost en vanaf wanneer die te koop is. Waarschijnlijk komt het toestel niet naar andere landen toe. Wil je er dus eentje hebben, dan zul je hem moeten importeren.

Pokémon-fan legt fortuin neer voor deze nutteloze Pokémon-kaart

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Samsung

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen