Kijk en vergelijk: dit is waarom je nu voor de nieuwe Samsung QLED QE1 kiest

Gesponsord Commerciële Redactie 8 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Wanneer je lekker ontspannen onderuitgezakt voor de tv zit, wil je natuurlijk zo min mogelijk inspanning hoeven leveren om je favoriete film of serie te volgen. De nieuwste Samsung QLED QE1 met Quantum Dot-technologie zorgt ervoor dat je alles superscherp kunt zien. Als kijker word je meegenomen in een wereld vol adembenemende kleuren die levensecht aandoen bij elk helderheidsniveau. Geen last van overbelaste ogen meer dus!

De verbeterde kijkhoek zorgt bovendien voor nog meer comfort. Daarnaast maakt de QLED QE1 gebruik van Q-Symphony, een technologie van Samsung die ervoor zorgt dat alle soundbars en televisiespeakers tegelijkertijd audio afspelen. De geluidsboxen van je tv worden niet uitgeschakeld en op die manier komen klanken mooi samen.

Een extra soundbar onder het scherm? Geen probleem. Met de unieke verstelbare tv-standaard maak je gemakkelijk ruimte.

Samsung denkt aan de toekomst

Het nieuwe model is met 26 millimeter superslank en het design sluit bijna naadloos aan op de muur van jouw woonkamer. Het scherm is verkrijgbaar in vier verschillende formaten uiteenlopend van 50 tot en met 75 inch met prijzen variërend tussen de 799 en 1599 euro.

Samsung denkt graag aan de toekomst: de meegeleverde SolarCell afstandsbediening zonder wegwerpbatterijen is milieuvriendelijk en laadt zichzelf op door middel van een zonnesensor.

De nieuwe Samsung QLED QE1 is ook nog eens zeer gunstig geprijsd en beschikt over verschillende indrukwekkende functies die overeenkomen met de QLED Q60, maar dan voordeliger voor de portemonnee.

De Samsung QLED QE1 is de eerste televisie die exclusief te koop is via de webwinkel. Wissel je oude tv in en ontvang 150 euro inruilvoordeel. Gebruik daarvoor de code INRUILTV aan de online kassa.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Niet ieder huishouden is hetzelfde. Daarom kies je bij Samsung naast de QLED QE1 nog uit andere modellen. Wij zetten er een aantal voor je op een rij.

  • Kunstliefhebbers opgelet: The Frame transformeert direct in een schilderij wanneer je hem uitzet. Je kiest gemakkelijk uit 1600 kunstwerken uit musea of galerijen. Maar ook je eigen foto’s stel je via het matte display eenvoudig tentoon. Een gepersonaliseerde en verwisselbare lijst maakt het spektakel helemaal af.
  • Met de unieke OLED-techniek van de OLED 4K Smart TV S95C geniet je van diepzwarte, helderwitte, felle en levendige kleuren. De lichtgevende pixels van Quantum Dot zorgen voor een nauwkeuriger, helderder en puurder beeld dan ooit. Een gedeelde kabel voor stroom en data is makkelijk netjes weg te werken. Met Dolby Atmos geniet je tevens van een 3D-geluidservaring.
  • Ben je verknocht aan videogamen? Dan is de Neo QLED 4K 50QN90B van Samsung echt iets voor jou. Met de Neo QLED voorzien van Motion Xcelerator Turbo Pro ga je helemaal op in de uitzonderlijk vloeiende en scherpe bewegingen op beeld. Met Object Tracking Sound+ worden de geluiden van objecten op het scherm gevolgd en ervaar je een heel nieuw realistisch 3D-geluid. Zo kun je helemaal verdwijnen in een wereld vol actie.

Ben je er toch nog niet helemaal over uit welk model het beste bij je past? Maak dan gebruik van de handige online keuzehulp van Samsung.

In samenwerking met Samsung

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen