Bol stunt als een malle met heerlijke korting op deze Samsung QLED

Deals Jeroen Kraak 15 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij Bol.com kun je voor bijna alles terecht. Van kleding tot de nieuwste Sonos-speaker. Toch is er nu een deal die er echt uitspringt. Deze Samsung QLED-televisie is namelijk nergens goedkoper.

In de televisiewereld heb je op het moment twee soorten tv’s die het populairst zijn op dit moment. Aan de ene kant staan de OLED’s van onder andere LG en Sony en aan de andere zijde heb je de QLED’s van Samsung. Bol.com heeft er nu eentje uit die laatste categorie in de aanbieding.

Samsung 4K Neo QLED goedkoper bij Bol.com

En om precies te zijn is dat de Samsung 4K Neo QLED bij Bol.com. Waar bij OLED vooral bekend staat om de echte zwarte kleuren, zorgt QLED voor levendige kleuren die van je scherm afspatten.

QLED, oftewel Quantum Dot-technologie combineert helder beeld met intense kleuren. Deze hebben dan ook 100 procent kleurvolume. Zo krijg je de ideale ervaring als je televisie kijkt.

Deze Samsung heeft een zogenaamd miniLED-scherm. Dat zorgt ervoor dat het scherm plaatselijk gedimd kan worden, wat dus een voordeel is ten opzichte van gewone LED-schermen. Hierdoor zie je donker beeld beter, maar het is natuurlijk niet zo goed als een OLED.

De ideale televisie om mee te gamen

Daarnaast heeft deze televisie die je bij Bol.com scoort ook een verversingssnelheid van 120Hz, waardoor het beeld dus 120 keer per seconde vernieuwd wordt. In combinatie met HDMI 2.1 is dit dus ook een ideale televisie om mee te gamen.

Samsung QLED Bol.com
Prachtige kleuren. (Afbeelding: Samsung)

Maar het beeld is niet alleen goed door het miniLED-scherm, ook zit er een zeer krachtige quantum processor in deze Samsung-televisie bij Bol.com. Deze zorgt ervoor dat het beeld tijdens iedere scène verbeterd wordt. Door 4K AI-upscaling zie je alles gewoon in 4K, ook al is het er niet in gefilmd.

Deze Samsung-televisie heeft normaal een adviesprijs van 929 euro, maar niet deze week. Hij is namelijk flink voordeliger. Je betaalt daarom 844 euro bij Bol.com.

Samsung Galaxy S23 is goed, maar steeds meer foutjes trekken het in twijfel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen