Samsung heeft mogelijk slecht nieuws over Galaxy S21 FE

De Samsung Galaxy S21 FE is een van de telefoons waar we het meest naar uitkijken. Een uitgelekt report brengt nu slecht nieuws.

Begin augustus komt er een nieuwe Samsung Unpacked. Vermoedelijk laat het Koreaanse bedrijf daar ons drie verschillende telefoons zien en twee bijzondere smartwatches. Toch kan er nu een kink in de kabel komen, als we een rapport moeten geloven dat in handen is gevallen van het Koreaanse medium FNNews.

Komt de Samsung Galaxy S21 FE eraan?

Er lijken namelijk problemen te zijn rondom de Samsung Galaxy S21 FE. De verwachtingen zijn dat de telefoon ergens in augustus in de winkels komt te liggen, maar volgens het rapport wordt dit pas ergens in oktober. En er is nog meer slecht nieuws te melden: er is maar een klein aantal telefoon beschikbaar meldt het Koreaanse medium.

Volgens FNNews wordt de nieuwe Samsung-telefoon uitgesteld vanwege een tekort aan halfgeleiders. Hierdoor kan de fabrikant de chips niet maken. Het is het probleem van de gehele tech-industrie. Zo is er bijvoorbeeld ook een enorm tekort aan spelcomputers en videokaarten.

De bronnen van het medium claimen dat in een fase zelfs was gestopt met de productie van de Samsung Galaxy S21. Eerder gingen er al geruchten dat de Galaxy Note 21 om dezelfde reden geheel is gecanceld.

Minder

Door flinke tekorten claimt de bron dat er veel minder exemplaren van de telefoon zullen zijn. Als gevolg daarvan zou Samsung de telefoon alleen in Europa en de Verenigde Staten willen uitbrengen. Andere landen zoals China en Zuid-Korea zouden worden overgeslagen.

Of het echt zo is, is natuurlijk afwachten. De berichten rondom de Samsung Galaxy telefoons en Watches zijn de laatste dagen erg verschillend. Zo claimt de ene lekker bijvoorbeeld dat er Samsung Galaxy Watch Active 4 komt, terwijl een andere lekker dit weer ontkent.

TechRadar

Reageer op artikel:
Samsung heeft mogelijk slecht nieuws over Galaxy S21 FE
Sluiten