5 series en films die je dit weekend op Netflix moet kijken

Films & Series Jeroen Kraak 12 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Is goed weer een reden om een avondje bingewatchen te laten schieten? Natuurlijk niet! Wij zetten op een rijtje wat je nu niet mag missen op Netflix.

Het is enorm lekker weer. Waarschijnlijk zit je thuis te genieten van een lekker ijsje in de tuin. Toch is het binnen ook prima te vertoeven met een goede film of serie. Wij zetten op een rijtje wat je nu niet moet missen op Netflix.

Lupin

Ja, deze ligt natuurlijk erg voor de hand. Eindelijk is Lupin: Part 2 uit. In de serie zien we hoe het verder vergaat met Assane Diop. Zijn identiteit is achterhaald en nu is hij diegene met problemen. Pellegrini heeft zijn zoon te pakken. Lukt het Assane om zijn zoon te bevrijden en de dood van zijn vader te wreken?

Joker

Het heeft even geduurd, maar daar is die dan! Na een lange tijd staat Joker eindelijk op Netflix. Deze film moet je gewoon gezien hebben, zelf als je niet van superhelden houdt. Joker staat daar namelijk totaal los van. Wie zien hoe Joaquin Phoenix in de rol van Arthur Fleck kruipt. Van een trieste clown verandert hij langzaam in een psychopaat. Met deze donkere film wist Phoenix terecht een Oscar te winnen.

Sweet Tooth

Waarschijnlijk heb je nog niet van deze serie gehoord, maar het scoort ontzettend hoge ogen. Deze nieuwe Netflix-serie gaat over een jongen die half mens is en half hert. Hij moet zien te overleven in een post-apocalyptische wereld met andere hybriden, oftewel: half mens/half dier. Lukt het hem om een nieuw begin te vinden?

The Kominsky Method

Deze Netflix-serie is niet voor niets genomineerd geweest voor zes Emmy Awards. Het gaat over een acteur die lang bekend en geliefd was. Inmiddels is hij dat niet meer en verdient hij zijn boord als acteercoach. Hoofdrolspeler is Michael Douglas en hij zet zijn rol geweldig neer. Inmiddels staat seizoen 3 online. Ga het absoluut kijken!

Var Tid Ar Nu

Waarschijnlijk zegt deze titel je helemaal niets. Misschien laat de Engelse naam je wel een lampje branden, want dat is namelijk The Restaurant. Deze serie speelt zich af in het Stockholm van 1945. Na de Tweede Wereldoorlog is er eindelijk vrede en het begin van een nieuw tijdperk. Hetzelfde is het geval in een familierestaurant. De klassenverschillen verdwijnen als een nieuwe generatie opstaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen