Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 7 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt bizarre trailer van Sex Education seizoen 3

Het is bijna zover: Sex Education komt eraan! We hebben het over de serie natuurlijk. Het verhaal over de bloemetjes en bijtjes moet je toch echt zelf uitzoeken.

Het derde seizoen van Sex Education komt eraan. We zien eindelijk hoe het verder gaat met Otis, Eric en natuurlijk Maeve. Om alvast in de stemming te komen, deelt Netflix nu eindelijk de officiële trailer na eerder al een teaser te hebben vertoond.

Sex Education is terug!

Netflix beschrijft het derde seizoen van de serie als volgt: “Het is een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.”

Naast de vertrouwde Sex Education-karakters als Maeve, Ola, Aimee en Adam, zien we ook een aantal nieuwe gezichten in de serie. Zo zien we Peter Groff (Jason Iscaacs), de succesvolle maar niet zo bescheiden oudere broer van de oud-schooldirecteur. Ondertussen is Hope (Jemima Kirke) het nieuwe schoolhoofd. Bovendien komt er ook een nieuwe leerling naar de school die een bijzondere rol gaat spelen: artiest en singwriter Dua Saleh speelt Cal, een genderneutrale leerling.

Netflix knalt in september: La Casa de Papel, Sex Education, Kate en meer

Een bijzondere trailer

In de nieuwe trailer van Sex Education zien we genoeg gekkigheid. Zo heeft Aimee een geit meegenomen in de auto, heeft Otis ineens een snor, een brandend kruis (dit keer letterlijk) en jawel ook een aantal voorbeelden van de voortplanting van de mens. Kortom, het lijkt weer de succesvolle mix van rariteiten maar tegelijkertijd ook een emotioneel verhaal.

We moeten nog heel even wachten op het nieuwe seizoen van Sex Education. Het derde deel is vanaf 17 september te zien op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!