Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition krijgt deze hilarische feature

Games Mark Hofman 21 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Nog minder dan een maand en dan verschijnt de zesduizendste editie van The Elder Scrolls V: Skyrim. Al is dat wel een hele bijzondere editie, want de game bestaat dit jaar maar liefst tien jaar.

Reden voor een feestje en daarom verschijnt Skyrim Anniversary Edition op 11 november in de winkels. Een editie die voorzien is van een aantal nieuwe functionaliteiten om de game te onderscheiden van zijn voorgangers. Iets dat bij één, hilarische, feature wel echt gaat lukken.

Skyrim krijgt hilarische feature

Dankzij de Hearthfire DLC is het mogelijk om je grootste prestaties in Skyrim een speciaal plekje te geven. Zo is het op dit moment mogelijk om de koppen van dieren of andere “trofeeën” aan de muur te hangen of op een speciaal plekje in je eigen huis te zetten. Maar dat kan binnenkort ook met een ander soort dier.

Het is in de Skyrim Anniversary Edition mogelijk om ook vissen aan de muur te hangen. Een functionaliteit die te verwachten was gezien je binnenkort kunt vissen in de game, maar daardoor niet minder hilarisch is. We zien de huizen vol met vissen al op het internet verschijnen. Daarnaast is het ook mogelijk om een aquarium in je huis te zetten, die je ook kunt vullen met de vissen die je gevangen hebt.

Het is een hilarische feature, omdat het laat zien hoe erg Bethesda zijn best doet om een game van tien jaar oud nieuw leven in te blazen. Als gigantische Skyrim fan trap ik daar waarschijnlijk voor de vierde keer weer in…

Anniversary Edition

Skyrim Anniversary Edition is een manier voor ontwikkelaar Bethesda om het tienjarige bestaan van de populaire game te vieren. Het spel verschijnt op 11 november en zal dus een aantal nieuwe functionaliteiten aanbieden. Daarnaast is het mogelijk om alle content die in de afgelopen jaren is verschenen te spelen en is de game ook voor het eerst beschikbaar voor de next-gen consoles.

Vijf reden om Skyrim in 2021 (nog een keer) te spelen!

Meer weten weten over de game? Check dan zeker even het bovenstaande artikel of deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen