Skyrim, Fallout en andere Bethesda-toppers nu op de Xbox Game Pass

Games Jelle van Es 12 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

We hebben het de afgelopen week al een paar keer gehad over Bethesda en dat de uitgever is overgenomen door Microsoft. En daar pluk jij als gamer nu de eerste vruchten van. Mits je een actief abonnement hebt op de Xbox Game Pass.

Er waren al een paar games van Bethesda beschikbaar op de Xbox Game Pass. Maar nu is er echt een groot offensief geopend. In één klap kun je twintig games van de uitgever gaan beleven op de service. En daar zitten zeker niet de minste games bij.

Bethesda-games op de Xbox Game Pass

Het nieuws van de Bethesda-games op de Xbox Game Pass werd gedaan op het blog van Microsoft. Alle games van Bethesda kun je beleven op de Xbox-familie. Maar zestien van de twintig zijn zelfs op alle platformen te spelen. Dat betekent dat je ze kunt beleven op de Xbox-familie, de pc en zelfs je smartphone via streaming. En zodoende is het dus mogelijk om Skyrim vanuit de cloud op je smartphone te streamen en zodoende overal de game te beleven. Dat kon natuurlijk al op de Nintendo Switch, maar je smartphone heb je natuurlijk altijd bij je. Hieronder een afbeelding met alle games die worden toegevoegd aan de service.

Bethesda games Xbox Game Pass
De games (Afbeelding: Microsoft)

In de line up van Bethesda voor de Xbox Game Pass zien we naast Skyrim dus een hoop andere mooie games. Denk daarbij aan Doom Eternal, de twee Dishonored-games en Prey. Games die echt stuk voor stuk de moeite waard zijn. Verder heb je twee heerlijke Fallout-games (Fallout 76 laten we even buiten beschouwing), drie Wolfenstein-titels en het griezelspektakel The Evil Within.

Genoeg te doen

Dit is dus helemaal top als je een tijdje geen games van Bethesda hebt gespeeld. Dan heb je de aankomende weken wat te doen op je gloednieuwe Xbox Series X. En dat moet ook wel, want in het releaseschema staat er niet veel spannends gepland.

Football Manager 2021, NBA 2K21 en anderen naar de Xbox Game Pass

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen