Skyrim-fans opgelet: de perfecte deurmat bestaat!

Games Mark Hofman 11 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

The Elder Scrolls 5: Skyrim is vandaag de dag nog steeds één van de populairdere games van de markt. Niet heel gek, want de game is sinds 2011 uitgemolken als een malle. Toch kunnen veel mensen, waaronder ondergetekende, geen genoeg krijgen en resulteert dit in sommige gevallen in geniale accessoires.

Zo heeft een grote fan van het spel, die op Reddit door het leven gaat als Smashrican, de ideale deurmat geproduceerd. De ideale manier om bezoek te laten weten dat ze op hun bestemming zijn aangekomen.

De ideale deurmat voor Skyrim-fans

Als het gaat om Skyrim zijn er ongelofelijk veel geweldige items te vinden die fans zelf gemaakt hebben. Zo heeft iemand onlangs een eigen Glass Dagger geproduceerd. Erg tof natuurlijk, maar het geen item dat bij iedereen zomaar in de woonkamer past. Dat geldt overigens wel voor het werk van Smashrican die, als we heel eerlijk zijn, een fantastische deurmat voor deur heeft liggen.

Zoals je hierboven ziet is de deurmat voorzien van een wel heel bekend icoontje. Wanneer je in Skyrim met een quest bezig bent, en je een grot of gebouw in moet, is dit het teken dat je te zien krijgt. Iets dat niet alleen tof is voor de Skyrim-fan zelf, maar ook zeker voor andere liefhebbers. Als je voor de deur staat weten mensen één ding zeker: hier woont een liefhebber.

Waarom je de game in 2021 nog een keer moet spelen

The Elder Scrolls: Skyrim dateert alweer uit 2011, maar is tien jaar later nog steeds relevant. Iets dat zeker te maken heeft met de velen remasters en remakes die naar consoles zijn gekomen. Zo werd het spel gelanceerd op de PlayStation 3, maar is hij ook op de PlayStation 4 nog te spelen. Net als op consoles als de Nintendo Switch en de Xbox One.

Vijf reden om Skyrim in 2021 (nog een keer) te spelen!

Er zijn dan ook voldoende redenen waarom Skyrim anno 2021 nog steeds de moeite waard is. Waarom? Collega Jelle legt het je uit in het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen