Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 11 aug 2021

Deze nieuwe Netflix-titel moet jouw favoriete horrorserie worden!

Ben je fan van horror? Dan kom je bij Netflix flink aan je trekken. Het komt een nieuwe serie van horror-koning Mike Flanagan.

We houden stiekem allemaal van horror en Netflix weet dat dondersgoed. Het komt dan ook regelmatig met nieuwe horrorfilms- en series. Binnenkort kun je er weer een verwachten van de enige echte Mike Flanagan. Maak kennis met Midnight Mass.

Je volgende favoriete serie staat al op Netflix en is briljant

Mik Flanagan is terug

Mike Flanagan mag met recht de horrorkeizer van Netflix worden genoemd. Hij maakte eerder al Hill House en The Haunting of Bly Manor. Tel daarbij ook nog de Netflix-horrorfilms Before I Wake, Hush en Gerald’s Games en je weet dat je bij hem aan het goede adres bent voor een avondje bibberen op de bank.

Nu is hij terug op Netflix met Midnight Mass. In de serie volgen we een kleine gemeenschap die op een eiland woont. Dat klinkt als een prima setting voor een horrorfilm en dat is het ook. De inwoners leiden een simpel en bevredigend bestaan tot de komst van een mysterieuze priester. Dan komen er ineens angstaanjagende en miraculeuze gebeurtenissen. Helaas weten we niet wat meer over het plot omdat Netflix niet al te loslippig is. Gelukkig heeft de streamingdienst al wel een teaser gemaakt.

Midnight Mass Netflix
Midnight Mass komt eraan. (Afbeelding: Netflix)

Bekende namen in de Netflix-serie

Mike Flanagan heeft gekozen voor een bijzondere hoofdrolspeelster. Net zoals vaker in zijn series heeft zijn vrouw Kate Siegel weer een belangrijke rol. Daarnaast zullen ook Henry, Thomas, Annabeth Gish, Samantha Sloyan, Rahul Kohli en Michael Trucco hun opwachting maken. Ook hen zien we vaker in de producties van de maker.

We moeten nog wel eventjes wachten op de nieuwe horrorserie, want deze zie je vanaf 24 september op Netflix. Gelukkig is er op dit moment nog genoeg om te griezelen op de streamingdienst. Zo kun je de bloederige horror Blood Red Sky op de streamingdienst kijken. De film is hartstikke populair en wist met gemak een plekje in de internationale top 10 te veroveren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze nieuwe Netflix-titel moet jouw favoriete horrorserie worden!
Sluiten