Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 13 jul 2021

PlayStation 5 te duur? Dan heb je deze Skyrim-versie nog niet gezien!

Gisteren hadden we het nieuws dat een perfect exemplaar van Super Mario 64 voor een recordbedrag werd verkocht. En in het verlengde daarvan zien we dat ook een game als Skyrim voor een behoorlijk hoog bedrag wordt verkocht.

The Elder Scrolls V: Skyrim is één van de succesvolste games van de laatste jaren. En ook een titel die op zo’n beetje elk platform inmiddels is verschenen. Wat dat betreft valt deze verkoopprijs op.

Skyrim voor enorm bedrag verkocht

Goed, de prijs van The Elder Scrolls V: Skyrim is niks in vergelijking met Super Mario 64. Maar 600 dollar voor een game is wel wat aan de hoge kant. Zeker als je bedenkt dat dit een game is die veel in omloop is geweest en er vast heel wat gamers zijn die hem nog ergens in plastic hebben liggen. Simpelweg omdat ze vergeten zijn dat ze de game voor een ander platform hebben gehaald. Dus mocht je hem nog ergens hebben liggen, dan weet je wat je moet doen.

De game (Afbeelding: Bethesda)

De kans is groot dat de persoon die Skyrim op deze manier heeft gekocht, het vooral als een investering ziet. Zeker met de bedragen die onlangs zijn geboden voor games in perfecte staat. Wellicht dat deze game over een jaar of tien weer op de markt komt en er dan zo’n 2.000 dollar voor wordt betaald. Wat dat betreft zou het dus een goede investering zijn. Maar aan de andere kant is deze game qua grootsheid ondanks het succes minder interessant dan een Zelda of een Mario.

Gratis te spelen

Mocht je nou een gamer zijn die wat later is begonnen, dan kun je Skyrim ook spelen zonder er 600 dollar voor te betalen. Wanneer je namelijk een actief abonnement hebt op de Xbox Game Pass, dan is het mogelijk om de game op die manier gratis te spelen. Ondanks dat de game al iets ouder is, is het nog altijd een titel die goed is voor vele tientallen uren speelplezier!

Skyrim-speler probeert het onmogelijke (en slaagt!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
PlayStation 5 te duur? Dan heb je deze Skyrim-versie nog niet gezien!
Sluiten