Super Mario krijgt behoorlijk dure en exclusieve smartwatch

Gadgets Jeroen Kraak 13 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Ben je fan van Super Mario en draag je graag een exclusief klokje om je arm? Dan is deze van Tag Heuer wellicht wat voor jou.

Super Mario is het populairste gamepersonage in de wereld. De Italiaanse loodgieter die bedacht is door de Japanners van Nintendo weet al jaren jong en oud naar de spelcomputer te krijgen. Tegenwoordig gaat het allemaal nog veel verder. Zo is er een speciaal Nintendo-pretpark en zijn er voor de liefhebber ook Lego-sets. Nu komt daar een bijzonder gadget bij.

Throwback Thursday: Super Mario 64 op heerlijke wijze weer te spelen!

Tag Heuer komt met een speciaal horloge

Het prestigieuze Zwitsers horlogemerk Tag Heuer komt nu met een Super Mario-horloge. En dat is niet zomaar een exemplaar, maar een limited edition van Tag Heuers Connected Wear OS smartwatch.

Hoewel Tag Heuer nog aftelt naar het Super Mario-horloge, is het exemplaar al in de media gelekt. Het gaat om een 45mm exemplaar met een M als kroon. Het komt met twee bandjes: een met geperforeerd rood rubber en een van rood rubber in combinatie met zwart leer.

Super Mario Tag Heuer
De teaser van het nieuwe horloge. (Afbeelding: Tag Heuer)

Super Mario op je smartwatch

De nieuwe smartwatch van Tag Heuer krijgt een bijzonder beloningssysteem. Als je bepaalde bewegingsdoelen haalt krijg je bijzondere Super Mario- en Mushroom Kingdom-animaties te zien.

In totaal zijn er vier nieuwe Mario wijzerplaten op deze smartwatch, waaronder een TimeKeeping-versie met retro-elementen van de game uit 1985. Tag Heuer overweegt om die wijzerplaten ook beschikbaar te stellen voor haar reguliere smartwatches. Die zijn overigens niet goedkoop. De Tag Heuer Connected is beschikbaar vanaf 1.700 euro.

De Super Mario limited edition wordt echter wel wat duurder, omdat dit horloge ook exclusiever is. In totaal maakt de horlogebouwer er maar 2.000 van. De smartwatch is te bestellen in sommige van haar eigen winkels en via de website. Deze versie gaat 2.150 dollar kosten volgens de Amerikaanse media. Je moet er wel op tijd bij zijn, want de telefoon gaat vanaf 15 juli in de verkoop. Via de site van de horlogemaker kun je jezelf al registreren voor updates.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Techcrunch

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!