Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 11 mrt 2021

iPhone 11 en 12 gebruikers opgelet: we geven vijf keer dit heerlijke hoesje weg!

We zien veel mensen rondlopen met een hoesje om hun smartphone en dat begrijpen we volledig! Maar wat als we je vertellen dat jij je bescherming naar een hoger niveau kunt tillen en dat wij je er graag bij helpen! We geven namelijk vijf keer de Privacy Case Valenta weg!

De Privacy Case Valenta is een speciaal hoesje dat ervoor zorgt dat niet alleen je smartphone, maar ook je privacy bescherming krijgt. Benieuwd hoe dat zit? We leggen het je uit!

Privacy Case Valenta: een bijzonder hoesje voor je iPhone

De Privacy Case Valenta is een hoesje die niet alleen de meest kwetsbare onderdelen van je iPhone beschermt, maar ook nog eens je camera’s afdekt. Iets dat natuurlijk erg prettig is, want op die manier zijn pottenkijkers buiten de deur te houden. Aan de achterkant van het hoesje zit een schuifje die je voor de lenzen van je triple-camerasysteem kunt schuiven. Aan de voorkant zit een klein clipje die je over de selfiecamera schuift.

Het is een handige oplossing die we al jaren bij laptops zien, maar die bij smartphones bijna nooit voorkomt. Dat terwijl de camera van een smartphone misschien nog wel gevaarlijker is voor je privacy. Het is overigens goed om te weten dat je dankzij de Privacy Case Valenta er dus iets aan kan doen. En wees overigens niet bang: FaceID is nog steeds te gebruiken!

Privacy Case Valenta
De iPhone 12 Pro in het hoesje (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Benieuwd naar hoe goed wij dit speciale hoesje vinden? Check dan de review op onze zustersite One More Thing!

Zo maak je kans!

Zoals je waarschijnlijk al in de titel gelezen hebt geven we de Privacy Case Valenta maar liefst vijf keer weg! Het liefst zouden we al onze lezers deze kans willen geven, maar helaas zijn er maar een bepaald aantal mensen die mee kunnen doen. De Privacy Case Valenta is namelijk alleen beschikbaar voor de volgende smartphones:

  • iPhone 11
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 12 mini

Bezit jij één van deze smartphones, dan kun je dus meedoen aan de actie. Wat moet je doen?

We maken de winnaars volgende week vrijdag bekend. Succes!

Reageer op artikel:
iPhone 11 en 12 gebruikers opgelet: we geven vijf keer dit heerlijke hoesje weg!
Sluiten