Vergeet je Android of iPhone: er is nu een slim toilet waar je tegen kunt praten

Smart Home Jeroen Kraak 7 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Denk je dat we alles qua slimme apparaten in het huis al gehad hebben? Dan heb je het mis! Tijdens CES 2024 laat Kohler een slim toilet zien waar je tegen kunt praten. Vergeet Siri of Google Assistent op je iPhone of Android als je op het toilet zit.

Heb je je huis vol hangen met Philips Hue-lampen, heb je een AI-robotstofzuiger en een Samsung koelkast die precies al je ingrediënten scant? Dan is het tijd om je badkamer slim te maken. Kohler heeft nu het ideale apparaat voor je toilet, waardoor je er mee kunt praten. Hij is ook nog eens makkelijk te verbinden met Android.

Voordat je denkt dat we je in de zeik nemen, moeten we zeggen dat dit echt waar is. Kohler heeft in het verleden al slimme toiletten gemaakt, maar die kostten je meer dan 10.000 euro. Aan deze nieuwe uitvinding ben je flink minder geld kwijt.

No shit, maar een slim toilet

Eigenlijk is de Pure Wash E930, zoals die heet, een soort slimme wc-bril met een ingebouwde bidet die je op je toilet monteert. Zo verandert je domme wc in één keer in een Einstein onder de plees.

Dit slimme toilet ondersteunt Amazon Alexa en Google Home. Je kunt dus door te praten een flinke waterstraal afvuren om je achterste weer in topconditie te krijgen.

Naast die beruchte straal, blaast dit gadget voor je toilet ook nog warme lucht, zodat je niet bang hoeft te zijn voor een nat achterste als je klaar bent met je grote boodschap. Uv-licht doodt ook nog eens bacteriën

Met de app op je Android pas je alles aan

Is de waterstraal te hard of staat de blazer op standje orkaan? Dan pas je dat simpel aan via de app die je kunt downloaden. Met de app is het ook mogelijk om de toiletbril op te warmen, of de temperatuur van het water hoger te zetten.

Overigens is dit toilet niet de enige slimme gadget van Kohler voor je badkamer of toilet. Tijdens CES 2024 presenteert het ook een slimme lamp. Deze meet automatisch vocht en temperatuur in de badkamer, waarna de ventilatie of thermostaat automatisch kan worden aangepast. Ook heeft het bedrijf nog een slimme douche in de aanbieding van 2.800 dollar, die het tijdens het evenement laat zien.

De bizarre toiletrobot die laat zien dat we te lui zijn om onze eigen kont af te vegen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen