Minimalistische Smart Home: deze vloerlampen stelen de show

Smart Home Sam Dille 27 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Een Smart Home is geen Smart Home zonder goede verlichting. De lichten creëren sfeer en zijn makkelijk te bedienen. Ben jij nog op zoek naar de juiste verlichting? Check dan zeker even deze toffe vloerverlichting, die veel meer biedt dan alleen licht.

Verlichting is een van de belangrijkste onderdelen in ons huis. Voor smart homes is deze keuze nog lastiger. De lichten moeten namelijk niet alleen in het interieur passen, maar ook de juiste uitstraling en features hebben. De Lamp Depot Minimalist LED Corner Floor lamp is echter perfect voor alle Smart Homes. De vloerlampen geven je ongetwijfeld het gevoel dat je een lichtzwaard hebt als verlichting.

Tover jouw Smart Home om tot een filmset met deze vloerlampen

Het effect van deze LED Corner vloerlampen is niet te vergelijken met andere verlichtingsinstallaties. De verlichting kun je bevestigen aan randen van je vloer, waardoor een groot deel van de muren en vloer belicht wordt. De kleur en sfeer kun je geheel zelf bepalen. Wil je ‘normale’ verlichting kun je bijvoorbeeld een zacht, wit licht instellen dat niet flikkert of warmte afgeeft.

Lamp Depot Minimalist LED Corner Floor lamp
Lamp Depot Minimalist LED Corner Floor lamp. (Afbeelding: EEX)

Wil je juist meer sfeer in je kamer creëren, dan kun kiezen uit miljoenen kleuren en honderden effecten. Je kunt bijvoorbeeld een koel blauw licht inschakelen als je wil gaan slapen. Oranje of rode tinten zijn perfect om een zonsopgang te simuleren. De vloerlampen toveren jouw Smart Home om tot alles wat je maar wenst.

Passen de lampen wel in jouw kamer?

De vloerlichten zijn niet alleen indrukwekkende sfeerschetsers, ze zijn ook extreem functioneel. Dankzij de verlichting hoef je niet meer het meubilair van je Smart Home aan te passen aan welke lampen je kiest. De lampen hebben namelijk een minimalistisch design, waardoor ze precies in de hoek van je muur passen. Het zijn LED-lampen, dus je hoeft je geen zorgen te maken om hitteschade of brandgevaar. De onderzijde van de lamp is voorzien van twee verzwaarde poten, waardoor ze veilig rechtop blijven staan.

smart home vloerverlichting
Ook te gebruiken in de slaapkamer. (Afbeelding: EEX)

En het mooiste is: de slimme vloerverlichting is op dit moment in de uitverkoop. Voor een beperkte tijd kun je de Lamp Depot Minimalist LED Corner Floor lamp bestellen voor een mooi prijsje. Je kan de vloerlampen kopen in verschillende aantallen, afhankelijk van jouw Smart Home. Je hebt keuze uit één, twee, vier of zes exemplaren. Bestel je hem nu op Amazon dan heb je tijdelijk 55 procent korting.

Natuurlijk zijn er naast deze vloerlampen nog veel meer toffe manieren om jouw Smart Home naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben een lijst gemaakt met 5 manieren om jouw die Smart Home een stuk beter maken in 2022. Dit wil je zeker niet missen!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen