Sonos Move en One SL zijn nu voor aanzienlijk minder geld te koop

Deals Jeroen Kraak 8 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Sonos ruimt op, letterlijk dit keer, want de One SL en de Move zijn goedkoper met een reden. Het merk maakt plaats voor nieuwere modellen, wat betekent dat jij deze twee speakers met flinke korting kunt bemachtigen.

Heb je altijd al een Sonos-speaker in huis willen halen, maar was de prijs een struikelblok? Dan is dit je kans om dit alsnog te doen. De prijs van de One SL is verlaagd omdat deze plaats moet maken voor de Era-lijn. Hetzelfde geldt voor de Move, nu er een nieuwe versie van deze draadloze speaker beschikbaar is.

Scoor nu de Sonos One SL met korting

Laten we beginnen met de Sonos One SL. Het is nu een stuk voordeliger om er een aan te schaffen. Normaal gesproken kost de speaker 199 euro, maar nu kun je hem bij het audiomerk al voor 149 euro krijgen.

Het grote voordeel van de Sonos One SL is dat hij lekker compact is. Hierdoor kun je de speaker in bijna elke kamer kwijt. Als je er twee koopt, kun je ze ideaal achter de bank plaatsen, wat zorgt voor echt surround geluid, vooral als je ook een Sonos-soundbar hebt. Hiermee waan je je bijna in de bioscoop.

(Afbeelding: Sonos)

Het verbinden met andere Sonos-apparaten is iets waar het merk bekend om staat. Daarnaast kun je andere apparaten verbinden met AirPlay 2 of direct streamen vanaf je telefoon.

Ook de Move is in de uitverkoop

Naast de Sonos One SL kun je nu ook de Move met korting kopen. Dit is eigenlijk geen verrassing, aangezien de Sonos Move 2 nu beschikbaar is. Hoewel de tweede versie een uitstekende speaker is, kan de eerste editie wellicht een betere keuze zijn vanwege de prijs.

De Sonos Move is nu verkrijgbaar op de website van de fabrikant voor 329 euro in plaats van 449 euro. Toch zijn er winkels die de speaker nog voordeliger aanbieden. Zo kun je hem bij Apollo en HiFi Klubben al voor 299 euro krijgen.

De Sonos Move is een speaker die vooral bedoeld is om mee naar buiten te nemen. De speaker heeft dan ook een handvat aan de achterkant geïntegreerd. Eenmaal op je favoriete plek aangekomen, kun je eenvoudig via wifi of bluetooth naar het apparaat streamen.

Sonos Move en One SL nu nog goedkoper in huis te halen
(Afbeelding: Sonos)

Het geluid wordt aangepast aan de omgeving door Trueplay. Met een batterijduur van elf uur kun je probleemloos genieten van muziek tijdens je tijd buiten.

Hands-on: Sennheiser wil Sonos Beam uitdagen met nieuwe soundbar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen