Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Gadgets 11 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

WANT21: de Sonos One is en blijft een top-speaker (en wij geven ’em weg)

Het jaar 2020 is eindelijk achter ons en we kunnen vol frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En laten we dat jaar dan direct goed beginnen door van 4 t/m 15 januari iedere dag een prijs weg te geven. Om je week goed te beginnen hebben we vandaag een Sonos One voor je klaarliggen.

Van de woonkamer tot de keuken en van de badkamer tot je zolder. Als je op zoek naar een compacte speaker die iedere kamer vult met goed geluid, dan kun je niet om de Sonos One heen. De concurrentie op dit gebied is moordend, maar deze speaker komt toch iedere keer weer als winnaar uit de bus. Waarom dat zo is, leggen we je graag uit. En uiteraard geven we er ook eentje weg.

Sonos One: onze favoriete speaker voor iedere kamer

Een speaker is tegenwoordig veel meer dan alleen een apparaat dat muziek kan afspelen. Toch blijft geluidskwaliteit wel het allerbelangrijkste. Je kunt als fabrikant nog zoveel leuke functies, toeters en bellen toevoegen, maar als het niet goed klinkt is het gewoon geen goede speaker. Zo denkt Sonos er ook over, en dat kun je zeker horen.

Sonos One winnen WANT21
In de woonkamer… (Afbeelding: Sonos)

In de Sonos One vinden we twee D-klasse versterkers die perfect zijn afgestemd op de drivers en de akoestiek van de speakers. Daarnaast is er een midwoofer en een tweeter. Eerstgenoemde zorgt voor een diepe rijke bass en natuurgetrouwe vocale partijen. De tweeter neemt het hoge gedeelte voor zijn rekening. Hierdoor zijn ook de hoge frequenties helder en duidelijk. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat alles wat je afspeelt fantastische klinkt. Van een symfonisch concert tot hip hop, de Sonos One draait er z’n hand niet voor om.

Meer dan een speaker

Het belangrijkste is dus dik in orde, maar dat is tegenwoordig niet meer genoeg om mee te draaien in de top. Je moet als speakerfabrikant ook op andere punten indruk maken. Het ontwerp bijvoorbeeld. We besteden vele uren en nog meer euro’s om ons huis in te richten. Aan ieder detail wordt aandacht besteed, dus je wil niet dat je speaker daar afbreuk aan doet. Dat doet de Sonos One dan ook zeker niet. Sterker nog, het is een stijlvolle toevoeging. Met zijn compacte ontwerp past hij vrijwel in iedere kamer en binnen elke stijl.

Sonos One winnen WANT21
…en in de keuken. (Afbeelding: Sonos)

De Sonos One klinkt uitstekend en ziet er goed uit. Dit is een belangrijk basis die vervolgens wordt uitgebouwd met verschillende handige functies en opties. Ze kun je ‘em aansturen met capacitive besturing en de handige app, maar ook met je stem. De Sonos One ondersteunt verschillende spraakassistenten, waaronder Google Assistent. Het is dus niet alleen een speaker, maar ook het centrale punt binnen je smart home.

De Sonos One doet alles wat je mag verwachten van een speaker, en meer. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het koppelen van andere Sonos producten, Sonos Radio en alle andere functionaliteiten. Meer daarover lees je hier op de website van Sonos.

Hoe kan jij hem winnen?

Nu je weet waarom wij fan zijn van de Sonos One wil je natuurlijk weten hoe je ‘em kunt winnen. We hebben het niet te moeilijk gemaakt:

  • Volg WANTNL op Instagram
  • Like de post van de winactie
  • Reageer onder de post met waarom jij deze speaker zou moeten winnen
  • Vanmiddag om 17:15 uur wordt de winnaar bekendgemaakt op Instagram.

Zoals gezegd vieren we met WANT21 de start van het nieuwe jaar en geven we iedere dag een prijs weg. Vandaag maak je dus tot 17:15 uur kans op de Sonos One, maar morgen om 09:00 uur verschijnt er weer een nieuwe winactie! Tot 15 januari maak je dus iedere dag kans op een prijs!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!