South Park-aflevering heeft leven Ed Sheeran ‘verwoest’

Films & Series Jeroen Kraak 3 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Het leven van Ed Sheeran veranderde na een legendarische aflevering van de animatieserie South Park. Het heeft het zelfs ‘verwoest’.

South Park is een serie die iedereen op de hak neemt, ongeacht wat voor een afkomst diegene heeft of hoe hij of zij eruitziet. Veel kijkers van de show weten de verschillende afleveringen dan ook moeiteloos op te dreunen. Een van de meest legendarische episodes van de show is die over roodharigen. Zanger Ed Sheeran blikt terug op het moment.

Ed Sheeran zijn leven was ‘verwoest’

Ed Sheeran mogen we met recht een van de meest populaire zangers van de laatste jaren noemen. Hij scoort hit na hit en kreeg zelfs een rolletje in Game of Thrones. De zanger staat natuurlijk bekend om zijn rode haar. Nooit had hij er echt problemen mee tot een aflevering van South Park. Daarin vertelt Eric Cartman dat roodharigen geen ziel hebben, tot het moment dat hij zelf ginger wordt. Voor Sheeran was het lastig.

“Het hebben van rood haar in Engeland is altijd iets waarmee mensen je pesten. Daar had ik eigenlijk nooit last van in de Verenigde Staten,” vertelt hij tegen Slam Radio (via The Independent). “Die South Park-aflevering heeft mijn leven geruïneerd. Ik ging naar de Verenigde Staten en iedereen zei tegen mij: ‘Ik hou van je haar.’ En ik dacht: ‘O mijn god, mensen vinden mijn haar leuk?’ Maar toen bedacht ik me dat die South Park-aflevering uitkwam en toen wist ik dat het voor de rest van mijn leven zou veranderen.”

Nog steeds een grote fan van South Park

Toch heeft Sheeran niet veel wrok naar de makers van South Park. Hij is nog steeds een grote fan van de show en zou maar al te graag een keer mee willen spelen. We nemen zijn klaagzang dus wel met een korreltje zout.

Wil je zelf de aflevering zien? Hieronder vind je een fragment.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen