May the 4th: iconisch Star Wars-personage neemt Elden Ring over

Games Mark Hofman 4 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Sinds jaar en dag is 4 mei een bijzondere datum voor Star Wars-fans. Tijdens May the 4th, zoals de dag ook wel genoemd wordt, eren fans alles wat met de franchise te maken heeft. Een mooi moment om aandacht te geven aan deze heerlijke Elden Ring-mod.

De populaire game krijgt er, door het werk van een enthousiaste Nexus Mods-gebruiker, een iconisch Star Wars-personage bij. Eentje die het spel in een compleet ander daglicht weet te zetten.

Iconisch Star Wars-personage verovert Elden Ring

Het is een goede dag voor Star Wars-fans die veel plezier halen uit Elden Ring. De populaire game krijgt, door middel van het werk van Nexus-gebruiker drs32, bezoek van een iconisch personage uit de filmfranchise. Wie zijn Tarnished een make-over wil geven kan dit vanaf nu op epische wijze doen. Iemand zin om de open wereld te ontdekken als Darth Vader?

De mod, die is uitgebracht door Xelerate, vervangt de standaard Confessor Set door het volledige pak van Darth Vader. Een perfecte replica van zijn helm, cape en het pak zelf. Niet alleen leuk om te zien, maar ook om mee te spelen. Er is dusdanig veel aandacht aan details geschonken, dat de cape op natuurlijke wijze wappert in een gevecht en de lichten op de borst van Darth Vader gloeien zoals het bedoeld is. Zo beleefde je Elden Ring nog nooit.

Het is zeker niet de eerste keer dat een Star Wars-personage te vinden is in Elden Ring. Eerder maakte een mod het al mogelijk om te spelen als Darth Maul.

Skyrim krijgt er een geliefde functie bij

Het succes van Elden Ring is groot. Naast de heerlijke Star Wars-mod zijn er genoeg andere geinige toevoegingen te vinden in de game. Al blijft het daar niet bij. Onlangs werd bekend dat één van de fijnste functionaliteiten van Elden Ring naar een andere succesvolle game werd verkast.

Skyrim krijgt deze geliefde Elden Ring-feature (en zo maak je er gebruik van)

Via de bovenstaande link is te zien hoe Skyrim, een game waar Elden Ring veel mee vergeleken wordt, die functionaliteit overneemt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen