Netflix geeft nieuwe foto’s vrij van Stranger Things seizoen 4

Films & Series Jeroen Kraak 23 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Veel fans wachten op het vierde seizoen van Stranger Things. Nu laat Netflix eindelijk zien wat we kunnen verwachten van de hit.

Stranger Things is een van de populairste titels Netflix. De combinatie van horror, mysterie en een jaren ’80-vibe doet veel kijkers laten smullen. Na het derde seizoen moesten de fans heel lang wachten op het vierde seizoen, maar daar lijkt binnenkort nu echt een eind aan te komen.

Stranger Things is Terug

We moeten nog even wachten, maar dan is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van Stranger Things. Helaas is dat ook meteen het laatste seizoen van Stranger Things. Om toch van de populariteit te kunnen profiteren doet de streamingdienst een trucje dat we eerder al hebben gezien bij La Casa de Papel: het uitsmeren over twee delen. Zo zie je volume 1 vanaf 27 mei op Netflix en volume 2 volgt op 1 juli. Netflix deelt nu alvast wat beelden.

Netflix raakt binnenkort South Park, 1917 en 27 andere titels kwijt

Zelf beschrijft Netflix het vierde seizoen van Stranger Things als volgt: “Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.”

Stranger Things Netflix
Winona Ryder en Brett Gelman (Afbeelding: Netflix)

Nieuwe beelden

Om alvast de fans warm te maken voor het nieuwe seizoen van Stranger Things deelt Netflix een aantal foto’s. Zo hebben we al een klein beetje het idee wat we kunnen verwachten. Helaas kom de streamingdienst nog niet met een trailer.

Natuurlijk zien we in het nieuwe seizoen van Stranger Things weer veel bekenden terug. Zo zitten achter de schermen The Duffer Brothers vooral achter de knippen en zien we voor de schermen natuurlijk weer onder andere Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard. Maar goed, nog even wachten dus!

Stranger Things Netflix
Bekende gezichten. (Afbeelding: Netflix)
Stranger Things Netflix
Duistere gebeurtenissen in Stranger Things. (Afbeelding: Netflix)
Stranger Things Netflix
Er gebeuren rare dingen. (Afbeelding: Netflix)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen