Netflix trekt eindelijk zijn mond op over Stranger Things seizoen 4

Films & Series Jeroen Kraak 6 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Er is eindelijk meer bekend over het vierde seizoen van Stranger Things. Netflix doet eindelijk zijn mond open over de serie.

Veel fans kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen van Stranger Things. Netflix krijgt daarom regelmatig vragen hoelang het nog duurt. Die gebeden zijn dan ook eindelijk verhoord door de streamingdienst en die geeft eindelijk wat meer informatie.

Wachten op seizoen 4 van Stranger Things

Seizoen 3 van Stranger Things dateert alweer uit juli 2019. Veel fans hoopten eigenlijk al dat het nieuwe seizoen ondanks corona gewoon 2020 te zien zou zijn. Vooral omdat Netflix al in februari 2020 beelden van de opnames deelde. De maand daarna kwam er nog informatie tevoorschijn van Netflix. Het deelde beelden van achter de schermen. Sindsdien is het echter stil rondom de serie.

Toch deed Finn Wolfhard afgelopen voorjaar een uitspraak over de serie tijdens een meet and greet met een fan. Op de vraag of het nieuwe seizoen van Stranger Things dit jaar uitkwam antwoordde hij: “Het moet ergens volgend jaar uitkomen, hopelijk.” De uitspraak werd niet bevestigd door Netflix, maar fans waren woest. Zij hoopten Eleven en haar vrienden nog dit jaar te zien.

Dit is wanneer je het kun verwachten

Nu doet Netflix zelf eindelijk zijn mond open en bevestigt het slechte nieuws voor de fans. In een tweet laat het weten dat de serie pas in 2022 naar de streamingdienst komt. Daarbij laat het een korte teaser zien.

Tussen de twee seizoenen van Stranger Things zit nu dus bijna drie jaar. Desondanks hoort het nog steeds bij de populaire series op Netflix. In de eerste vier dagen van de release werd het derde seizoen 40 miljoen bekeken waardoor het bij de topseries hoort.

Toch hoeven fans niet lang te wachten voor nieuwe beelden van seizoen 4. Als we Deadline moeten geloven komt er vanavond een nieuwe teaser langs op de Amerikaanse televisie. Fans van Stranger Things moeten dus nog even doorzetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen