Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 9 sep 2021

Bouw je Super Mario 64-levels met deze speciale LEGO-set

Ben je een liefhebber van games en LEGO? En dan met name een fan van Mario? Dan hebben we goed nieuws. Naast dat we eerder al speciale LEGO Super Mario-sets kregen, daar kun je binnenkort aan de slag met een speciale Super Mario 64 set.

En met deze Super Mario 64-set doet LEGO weer iets compleet nieuws. Aan de buitenkant zie je namelijk een groot geel vraagteken-blok. Maar door wat slimme technieken kun je een paar kleine diorama’s van bekende levels omhoog toveren.

Super Mario 64 LEGO set

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Super Mario 64 op de Nintendo 64 werd uitgebracht. En met deze speciale LEGO-set wordt dat een beetje gevierd. Het is een set die dus aan de buitenkant een groot bekend vraagtekenblok is. Maar aan de binnenkant zit de echte magie. Je kunt hem dan uitklappen en ziet dan diorama’s van levels als Peach’s Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain en Lethal Lava Trouble. Ook krijg je er een paar microfiguren bij. Om alvast in de stemming te komen, kun je de onderstaande trailer bekijken.

Bij deze nieuwe LEGO-set krijg je diverse microfiguren van personages als Mario en Princess Peach. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van je LEGO Super Mario set en daarmee deze nieuwe set te scannen. Op die manier krijg je specifieke muziek en geluiden uit de Nintendo 64-klassieker. Ook kun je op zoek gaan naar speciale Power Stars en daarmee geheimen te ontdekken. Hoe dat precies werkt, daar kom je tijdens het bouwen achter.

Een oude bekende (Afbeelding: LEGO)

Dit is wat je krijgt

Uiteindelijk bestaat de Super Mario 64 LEGO set uit 2.064 blokjes om in elkaar te zetten. Qua microfiguren krijg je Mario, Princess Peach, King Bob-omb, Chain Chomp, Big Bully, Mr. I, Lakitu, penguin, baby penguin en meer. Dit alles kun je vanaf 1 oktober scoren in de winkel van het bedrijf. Hij kost 169,99 euro.

Nog meer avonturen beleven dankzij nieuwe LEGO Super Mario-sets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Bouw je Super Mario 64-levels met deze speciale LEGO-set
Sluiten