Terugkeer Ben Affleck’ Batman op hilarische wijze aan het licht

Films & Series Mark Hofman 29 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben Affleck keert terug als Batman. Hoewel The Flash de enige en laatste film zou zijn waarin hij de cape nog om zou doen, keert de acteur toch terug voor Aquaman 2.

Hoewel fans verdeeld zijn over de terugkeer van Batfleck, kan iedereen het over één ding eens zijn. De wijze waarop zijn terugkeer bekendgemaakt werd is ronduit hilarisch.

Ben Affleck op hilarische wijze onthuld

Het verhaal gaat als volgt: Michael Keaton zou zijn iconische rol als Batman waarschijnlijk weer oppakken in Aquaman 2. Een film die eigenlijk na The Flash zou moeten verschijnen. Helaas heeft Warner Bros. zijn planning om moeten gooien en komt de film met Jason Momoa in de hoofdrol opeens eerder uit dan die laatstgenoemde. Een heel raar moment om Ben Affleck, die te zien zou zijn in The Flash, opeens te vervangen.

De scenes die in Aquaman 2 oorspronkelijk met Michael Keaton opgenomen zijn, moesten dus opeens met Affleck geschoten worden. Dat is precies wat Warner Bros. besloot te doen en daar ging het vervolgens helemaal mis. Jason Momoa en Ben Affleck lopen na opnames even de studio uit om een luchtje te scheppen. Drie keer raden wat ze aantreffen….

Juist, een tourwagentje vol met fans die aanwezig zijn om het complex van Warner Bros. eens grondig te bekijken. “Well, it’s not a fucking secret anymore!”, zegt Momoa die het hele incident op Instagram gezet heeft.

Wanneer draait Aquaman 2 in de bioscopen?

Aquaman 2: The Lost Kingdom is het vervolg op Aquaman uit 2018. De film, met Jason Momoa in de hoofdrol, wist voor aardig wat succes te zorgen. Het zette 1.1 miljard dollar om in de Box Office en kreeg op populaire websites als Rotten Tomatoes van het publiek een score van 73% . Het tweede deel verschijnt op 17 maart 2023. Eerder dan The Flash, dus.

1,6 miljoen handtekeningen om Amber Heard uit Aquaman 2 te krijgen

Naast Jason Momoa, Ben Affleck, Patrick Wilson en Willem Dafoe, zal ook Amber Heard weer in de film te zien zijn. Opvallend, want in 2020 werd er nog massaal een petitie ondertekend om de actrice uit de film te halen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de rechtszaak tegen Johnny Depp.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen