The Boys: opmerkelijke momenten in trailer van beste Amazon-serie

Films & Series Jeroen Kraak 17 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

The Boys is een van de populairste series op Amazon Prime Video. Nu krijgen we een prachtige blik op het derde seizoen.

Heb je The Boys nog nooit gezien? Dan heb je echt wat gemist! De serie neemt de hele superheldenwereld op de hak. In de show zien we namelijk wat er gebeurt als superhelden corrupt zijn en alleen aan eigen gewin denken. Dat levert een hoop komische en soms zelfs over-de-top situaties op. Er zitten dan ook hele subtiele verwijzingen in naar superhelden die je wellicht kent van Marvel of DC Comics.

The Boys are back in town

Zelf beschrijf Amazon Prime Video het nieuwe seizoen van The Boys als volgt: “Het is een jaar van rust geweest. Homelander is ingetogen. Butcher werkt voor de regering, onder supervisie van Hughie van alle mensen. Maar beide mannen hebben kriebels om deze rust om te zetten in bloed en beenderen. Dus als The Boys achter een mysterieus anti-Supe wapen komen, storten ze zich op The Seven, beginnen een oorlog en jagen op de legende van de eerste Superheld: Soldier Boy.”

Wat vooral opvalt aan de nieuwe trailer is natuurlijk dat het vooral draait om Homelander. Er is iets mis met Homelander, maar wat is natuurlijk de grote vraag. Hij trekt ieder geval vol de aandacht naar zich toe. Dat doet hij natuurlijk als vanouds.

Opvallende momenten

Natuurlijk valt ook Butcher op in de nieuwe The Boys-trailer. Hij verandert in de trailer in een sup, wat betekent dat er een aantal grote gevechten aankomen. Wel is het middeltje van de slager van de superhelden maar 24 uur geldig en dus zal hij snel moeten zijn. Het belooft in ieder geval de dynamiek flink te veranderen. Hij lijkt net zoals Homelander met zijn ogen te kunnen schieten.

Naast de bekende helden uit The Boys, zien we ook een aantal nieuwe sups in de trailer voorbijkomen. De grote vraag is natuurlijk wat voor krachten zij allemaal zullen hebben.

Wat ook een zekerheidje lijkt, is dat het nieuwe seizoen bloederiger wordt dan ooit en dat is heel knap. Zeker als je de eerste twee seizoenen gezien hebt, weet je dat het er soms hard aan toegaat

Je hoeft gelukkig niet heel lang meer te wachten op het nieuwe seizoen van The Boys. Het derde seizoen verschijnt op 3 juni op Amazon Prime Video.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen