The Umbrella Academy-fan? Wij hebben goed nieuws voor je!

Films & Series Jeroen Kraak 7 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Voor fans van The Umbrella Academy is er goed nieuws. De superhelden kun je nog langer op Netflix zien!

The Umbrella Academy is een van de populairste series op Netflix. In de eerste twee seizoenen keken 43 miljoen gebruikers naar de serie in de eerste vier weken van de release. Dat getal ligt nu na een aantal maanden natuurlijk hoger. Het is dan ook een van de publiekstrekkers van de streamingdienst en dus wil Netflix er graag mee door.

Wachten op een nieuw seizoen The Umbrella Academy

Het is alweer een tijdje geleden dat we konden genieten van The Umbrella Academy. Het laatste seizoen dateert alweer van vorige zomer. Inmiddels zijn de opnames van het derde seizoen in volle gang. Het gaat dus nog even duren voordat het nieuwe seizoen naar Netflix komt. Vermoedelijk ligt de releasedatum ergens in maart in 2022. Toch is er nu nieuws over de serie te melden.

Seizoen drie van The Umrella Academy gaat niet het laatste worden. Er komt ook een vierde seizoen van de titel aan, meldt het doorgaans goed geïnformeerde The Vulcano Reporter. Dit is volgens het medium beklonken in een overeenkomst tussen Netflix en maker Steve Blackman aan het einde van vorig jaar.

The Umbrella Academy
De cast van The Umbrella Academy. (Afbeelding: CHRISTOS KALOHORIDIS/NETFLIX)

Netflix heeft het nog niet officieel bevestigd

Volgens het medium moeten we nog wel even wachten voordat Netflix dit officieel bekend gaat maken. De verwachting is dat het gebeurt rond de release van seizoen 3.

The Umbrella Academy gaat over zeven superhelden die op hetzelfde moment geboren worden. Vervolgens adopteert de excentrieke miljardair Sir Reginald Hargreeves om ze te trainen. Samen moeten ze proberen om de wereld te behoeden van een totale destructie. 

Nog meer actie?

Overigens weet hetzelfde medium nog een nieuws te melden Shadow & Bone. Tijdens het Netflix Geeked-evenement gaat de streamingdienst een tweede seizoen van de serie aankondigen. Wil je weten wat wij van die titel vinden? Lees dan onze review!

Wil je in de tussentijd toch wat actie op Netflix zien? Check dan eens Army of the Dead. Wij spraken eerder hoofdrolspeler Dave Bautista.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen