The Witcher-actrice stopt al tijdens de opnames met prequel

Films & Series Jeroen Kraak 8 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Jodie Turner-Smith gaan we niet terugzien in The Witcher: Blood Origin. De actrice die een van de hoofdrollen speelt, is uit de serie gestapt.

The Witcher: Blood Origin moet binnenkort verschijnen. Het is een prequel en speelt zich 1.200 jaar af voorafgaand aan de originele serie. Dat betekent dat we vermoedelijk weinig bekende gezichten uit de originele serie zien.

Jodie Turner-Smith zien we niet in Blood Origin

Een van de hoofdrollen van The Witcher: Blood Origin is voor Jodie Turner-Smith. De actrice vertolkt de rol Éile, een elite vechter gezegend met een engelenstem. Ze verlaat haar clan en positie als beschermer van de koningin en volgt haar hart om muzikant te worden. Een groot conflict op het continent dwingt haar om terug te keren als vechter in haar zoektocht naar wraak en verlossing.

Toch gaat Jodie Turner-Smith de rol van Éile niet vertolken. De actrice is namelijk uit de opnames van The Witcher-prequel gestapt. De actrice is erg in trek en dat zorgt ervoor dat er een conflict in haar planning is ontstaan. Omdat haar rol een belangrijke is, zal deze opnieuw worden gecast, meldt Deadline.

The Witcher: Blood Origin vertelt een verhaal dat lang is vergeten door de tijd. We gaan terug naar het moment dat het eerste prototype van een Witcher wordt ontwikkeld. Ook komen de gebeurtenissen naar voren die leiden tot de ‘conjuction of the spheres’, waarbij monsters, mensen en elven samenkomen in een wereld.

Eerst komt seizoen 2 van The Witcher

Wanneer The Witcher: Blood Origin naar Netflix komt, is nog onbekend. Gelukkig weten we nu wel wat meer over het tweede seizoen van de originele serie. Netflix maakte eerder deze maand bekend dat de opnames zijn afgerond en dat we de titel nog dit jaar kunnen verwachten. Een precieze datum geeft de streamingdienst nog niet, maar het is eindelijk iets waar we naar uit kunnen kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen