Netflix komt met bijzondere update over The Witcher seizoen 2

Films & Series Jeroen Kraak 2 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Er is weer nieuws over The Witcher. Dit keer vanuit Netflix zelf. Het komt met een aantal details over het aankomende seizoen.

We wachten al een hele tijd op het tweede seizoen van The Witcher. De serie over Geralt van Rivia is een van de toptitels van Netflix. Hoewel er pas een seizoen op de streamingdienst staat, kent de titel nu al veel fans.

Seizoen twee van The Witcher

Het tweede seizoen van The Witcher kende problemen. Het filmen van het nieuwe deel ging niet volgens plan vanwege de coronacrisis. Daardoor liepen de opnames flinke vertraging op en werden ze een aantal keer zelfs helemaal stilgelegd. Het gevolg is dat de serie later komt als gepland. Netflix noemt nog steeds geen datum maar bevestigt nu wel dat The Witcher in 2021 naar de streamingdienst komt.

In een persbericht zegt Netflix dat alle opnames van de serie er opzitten. Het geeft nu meer details vrij. In totaal is er op 15 locaties in het Verenigd Koninkrijk gefilmd en in totaal 1.200 crewleden hebben meegewerkt. Daar deed het in totaal 158 dagen over. Volgens de streamingdienst zien we in het nieuwe seizoen van The Witcher veel nieuwe monsters.

Dit kunnen we verwachten

Maar wat kunnen we nu van de serie zelf verwachten? Netflix beschrijft het tweede seizoen van The Witcher als volgt: “Omdat Geralt of Rivia ervan overtuigd is dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’, brengt hij prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.”

Om het einde van de opnames van The Witcher te vieren heeft Netflix nu een speciale Behind The Scenes opgenomen met een aantal bijzondere beelden. Wij kunnen niet wachten op de start van de serie. De grote vraag blijft echter nog: wanneer? Netflix heeft overigens ook een prequel van de serie in ontwikkeling.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen